Irisolink Wifi videovalve Süsteemi 8CH NVR Heli Salvestada 4tk 1080P Turvalisuse Kaamera Nightvision Tuya Traadita Kaamera Süsteem

€133.03

Saadavus: On laos

m48811

Irisolink Traadita Videovalve Süsteem

Wifi videovalve Süsteemi 8CH NVR Heli Salvestada 2MP IP Security Kaamera Nightvision Tuya Traadita Kaamera Süsteem

Pakendi sisu -8ch WiFi NVR*1 -IP WiFi Bullet Kaamera*4 -WiFi-Antenn*4 -NVR Power Adapter*1 -Camera Power Adapter*4 -Hiir*1 -Võrgu Kaabel*1 -Quick Kasutusjuhend*1 - Järelevalve Label*4 - Piiratud VABA Pakkuda Antenn Extender*1

HD 1080P Traadita videovalve Süsteem

Full HD 1080P Resolutsioon--esitleb kõrge kvaliteedi parandamise ja tõhususe seire võimeid, Mida sa näed on, mida sa saad!Kuhugi peita isegi pimeala.

Auto Paari,Tõeline Plug and Play-Säästa teie aega ja vaeva

Kuna see on traadita videovalve süsteemi, sa ei pea ühendage seade läbi kaabli, lihtsalt lülitage seade sisse, hoida toite-ja traadita võrgu signaali, tavaliselt on nad automaatselt ühendada ja tööle panna.

Humanoid Avastamine

Kui süsteem tuvastab humanoid liikumise süsteem saadab välja häire (Näita sõnumi RAKENDUSTE, e-kirjade Saatmine, system buzzer).Te saate teada, et keegi on jõudmas oma kodu kõikjal.

Heli Salvestada-Nii hääl ja emotsioon,sind ümbritsevale

Sisseehitatud kõlarid, mida saab nautida nii visuaalse ja auditoorse dual kogemus.Enam vait pantomiimi.

Traadita NVR WIFI Vahemikus

50 Meetri Traadita Ülekande(ei tohi)

Traadita cascade

Irisolink traadita süsteem kasutab uusimat traadita kuhjuvate tehnoloogia.Kui kaamera on kaugel NVR, see automaatselt ühenduse kaamera, mis on lähemal ning edastavad signaale läbi selle kaamera.Traadita cascade tehnoloogia parandab oluliselt edastamise kaugus ja signaali stabiilsust.

Smart IR-Cut-Lud Öise Nägemise

Smart IR-Cut filter lülitub automaatselt vahel päeval ja öösel, et vähendada värve päeva aega ja suurendada pildi heledus öösel teha kindel, et saad elavat järelevalve footage alates dawn tume.

Full HD signalisatsioon Palm Teie Käsi

Naudi mugavalt võttes kontrolli palm teie käsi-push teateid vahetu teateid kõikjalt maailmast kaudu "Tuya"app nutitelefonidele & tabletid.

Täiustatud liikumistuvastus&Mitu reaalajas Teated

Kasutada NVR kohandada liikumistuvastus täpselt teie vajadustele.kui liikumine on tuvastatud,NVR saab salvestada videosid arvesse kõvaketas, ilma puuduvad mis tahes oluliste sündmuste kohta.

H. 265--madalama hinna,kõrgema kvaliteedi kogemus

Rohkem Selge , HD resolutsioon pakkuda teile parim pildi kvaliteet on madalam bitisagedus.Säästa rohkem ruumi,võib vähendada 40%-50% faili suurus,salvestamiseks HDD ruumi ja vähendada oma ostu maksumus.

Video Smart Taasesitus

Intelligentne Taasesituse lihtne leida videomaterjal, mida soovite taasesitada.

Veekindel IP66 Wifi Turvalisuse Kaamera

Veekindel disain,vastupidavad ja kasutusiga.võite julgelt installida väljas, nagu oma garaaž, tagahoovis, või kusagil mujal.See võib seista karmid ilmastikutingimused, sealhulgas vihm, lumi, tugev külm ja kuumus.

Irisolink Metallist Kest Kaamera Võrreldes Plastik Kest Kaamera: 1. Irisolink Metallist Kest Kaamera on raskem.Kui tekib tugev tuul, kaamera saab tõhusalt vähendada kiik ja teha video stabiilsem; 2. Irisolink Metallist Kest Kaamera on parema soojusjuhtivusega, mis on rohkem soodustab soojuse hajumise kaamera sees; 3. Irisolink Metallist Kest Kaamera on parem anti-korrosiooni tulemuslikkust, nii, et kaamera on pikem eluiga looduskeskkonnas.

Tugev kohanemisvõime

Kerge ja kompaktne, seda on võimalik kiiresti paigaldada nii kodu-ja kaubandusasjades kohtades.

Kui teil on mingeid probleeme maksmisega,siis palun võtke meiega ühendust!Kui teil on vaja osta rohkem kaupu, kuid hind ei ole väga odav, või ei leia meie poest, võtke meiega palun ühendust! 1. Punkt mida tarnitakse piires 1-3 tööpäeva jooksul. 2. Tarneaeg: ----Kaudu Väljendada: Tavaliselt 3-10 tööpäeva. ----Õhu kaudu Mail: Üldiselt 10-30 tööpäeva jooksul. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud. 6.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

7. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 1.Pakume ka 2-aasta tasuta hooldus.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada. 2.Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP. 3.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Märksõnad:Kaitse Turvalisuse Kaamera, Home Security Camera Süsteem Traadita Onif, Poe, Kaamera Jooan, Nvr, Wifi Valve Kaamera Telefon, Kaamera Tuya Wifi, Zigbee, NVR Onvif, Onvif Poe.

Toote funktsioon 5 Traadita Kaskaad parandab edastamise kaugus ja stabiilsus
Toote nimetus Traadita Videovalve Süsteem
TV Süsteemi PAL
TK Kaamera 4tk
Tk kaamerad 4tk wifi valve kaamera
Päritolu CN(Päritolu)
Kaitse Tase Veekindel IP66 Traadita videovalve
Punkt 1 Funktsioon audio rekord
Toote Funktsiooni Tuya Zigbee Traadita Videovalve Süsteem
Toote funktsioon 4 Humanoid Avastamine
Brändi Nimi Irisolink
pilt süsteem PAL/NTSC Traadita videovalve
Brändi Irisolink
Toote Funktsioon 2 H. 265 Video Compression Täiuslik kogemus
nvr 2MP 8Channel Wifi NVR
Sertifitseerimine ROHS
Resolutsioon 2MP Traadita videovalve
Materjal Metallist
Toote funktsioon 3 Nightvision Lahendamata
Video Sisend 4 Channel

Kirjutage arvutus!

Irisolink Wifi videovalve Süsteemi 8CH NVR Heli Salvestada 4tk 1080P Turvalisuse Kaamera Nightvision Tuya Traadita Kaamera Süsteem

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted