20 Tk Koonuse Kuju, Abrasiivseid Liivapaber Bitine 1/8inch Varre läbimõõt 10mm Dia Vahend, Kraatide eemaldamine Poleerimine Pinnal või Pool Nägu

€6.27

Saadavus: On laos

m4947

[Funktsioon]:Koonuse Kuju, Abrasiivseid Liivapaber Ratast.Mudel on eeliseid lihtne kokkupanek, madal müratase, sujuva toimimise ja ühtlane pind ravi mõju.

Koonus kraatide klapi lihvimine poleerimine rattad on valmistatud abrasiivne lapiga ja metallist võll, mis annab pehme ja sile lõigatud ümara või ebaregulaarne pinnad.See on funktsioone remont keevisliited, kraatide eemaldamine ja derusting keerulised pinnad.

Sobib sügav auk poleerimine ja viimistlus pinnal puidust,plastikust, metallist ja mittemetallist keeruline pinnale.Eriti kohaldatavad lihvimine ja poleerimine pinnal ja selle külg.

Terav lihvimine, tugev lihvimine võimu, tahke ja vastupidavus, pikk eluiga, kõrge tõmbetugevus riie, kõrge kasutegur.

[PAIGALDAMISEKS]:Toetada kasutada sirge nurklihvija, pneumaatilised tööriistad, elektrilised puurida ja teiste assamblee read.

Omadused:

Kasutatakse metallurgia, masina -, mööbli -, metalli -, plasti -, tekstiili-ja muud tööstusharudes Lihvimine ja Poleerimine, sügav auk poleerimine ja viimistlus, eriti kumer nõgus pind ja pool.

Detailsuse:Karedus 80

värvus: punakas-pruun + hõbe

Materjal: alumiiniu + metallist

suurus: Varre Läbimõõt:m

Pea Läbimõõt: 10mm

Varre Pikkus:26mm

Pea Pikkus:29mm

Pikkus:55mm

Pakendi Sisu:

20 * Koonus Klapp Ratas

Märkus:

Palun kontrollige hoolikalt kaupade välimus, suurus, kuju ja siis võrrelda oma kauba enne tellimist, aitäh.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Figuriin Kairi Irving, Number 9 Kleebis 10cm, Number Backlight A6s6, Number Backlight 36mm, Masin Tegemise Pellet, Number Võlakirjad 10 Mängud, Number Kook Hallituse 2021, Numbri Auto Raam Lai, Number Nurgad Kuusnurk.

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
DIY Tarvikud Puidutöötlemine

Kirjutage arvutus!

20 Tk Koonuse Kuju, Abrasiivseid Liivapaber Bitine 1/8inch Varre läbimõõt 10mm Dia Vahend, Kraatide eemaldamine Poleerimine Pinnal või Pool Nägu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted