20mm Laius Silikoon Kella Rihma Garmin Vivoactive 3 Esiliistu Sport Silikoon Käepael jaoks Eelkäija 245 645 Smartwatch Bänd, S/L

€4.01

Saadavus: On laos

m4965

Kirjeldus Funktsiooni Kirjeldus 20mm laius pehmest silikoonist vaadata ansamblid asendaja Garmin Vivoactive 3 smartwatch.Kui smartwatch ei kuulu.Ühilduvad mudelid: Garmin Forerunner 245/245 Muusika Eelkäijaks 645/645 Muusika Vivomove HR Vivoactive 3 Vivoactive 3 Muusika Samsung Käik Sport Galaxy Vaadata 42mm Galaxy Vaadata Aktiivne 40mm Ticwatch E Ticwatch 2 Vastupidavad ja Mugavad pehmest silikoonist vaata bänd on mugav, vastupidav ja ideaalne casual, kleit, aktiivne ja spordirõivad.See sobib kõige rohkem korda.Lihtne Paigaldada: Quick release-sõrmed ühendada vaata bänd ja teie vaata, lihtne paigaldada sekundit, mingeid tööriistu vaja.Uus-Välimus: Klassikaline metallist pannal koos pehmest silikoonist materjal, paindlik, et asjust pikkus.Sobib randmele 6.69 tolli-8.46 tolli (170mm-215 mm), palun lahkesti mõõta oma randme suurus enne järjekorras.Elu klienditugi: 12-kuulise garantii ja eluiga tech support.Meil on hea meel, et saata asendamine bänd või tarvik, kui seal on kõik kvaliteediga seotud küsimusi bänd.Palun võtke meiega ühendust, kui seal on mingeid tehnilisi probleeme või kvaliteedi küsimustes.Me oleme alati siin sinu jaoks.

MÄRKUS: See link on AINULT asendamiseks rihm.EI sh smart vaadata või mis tahes tarvikud pildil.

EI sh viiku.

Eri tüüpi seadmed, valige sirvimise ajal on väike värvi erinevus, loodan, et saate aru.

Pakett Nimekiri:

1xreplacement silikoon bänd

Vedu

1. Tellimused saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul peale pärast makse saamist. 2. See võtab kaua aega, et jõuda air mail.Kui te ei soovi oodata nii kaua, pls valida Express Standardit. 3. Me ainult jälgida oma aadress ja ostja nimi, mis on loetletud TINGDEPOSIIDILEPING makse vedu.Palun veenduge, et teie aadress on õige.

Makse.

Garantii

1. Valesid veetakse esemeid, siis palun võtke meiega ühendust.Me saata teile õiguse ones või tagastame teile.Palun ärge avage vaidlus ilma side, oleme kindlad, et lahendada mis tahes probleemi. 2. Pakume 12-kuuline garantii, iga kirjed tuleb imeline.

Tagasiside

Palun võtke meiega enne lahkumist negatiivset või netural tagasisidet.Palun pakkuda meile võimaluse teada saada oma vigadest ja hüvitada teile.

Märksõnad:20mm Smartwatch Rihm, Smartwatch, Kella Rihm, Forerunner 245 Keha, Garmin, Rihm Vivoactive 3, Vaata Bänd U 20mm, Hs6620d Smart Vaadata, Garmin Forerunner 235, Garmin Forerunn 645.

Toote Tüüp Watchbands
Sobib Mees&naised
Laos Hea kvaliteet,Kauba laos
Brändi Nimi ANBEST
värv Must,Valge, Punane,Oranž,Roosa,Sinine,Roheline,Münt,Lilla.
Mudeli Number GAMVACTB
Bänd Pikkus 21cm
Stiil väljas Sport
tingimus Uued ilma sildid
Taotlus Eest Garmin vivoactive 3
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Silikoon
Punkt Silikoon Watchband Rihma Garmin Vivoactive
Pannal Tüüp metallist pannal
Bänd Materjali Tüüp Kummist

Kirjutage arvutus!

20mm Laius Silikoon Kella Rihma Garmin Vivoactive 3 Esiliistu Sport Silikoon Käepael jaoks Eelkäija 245 645 Smartwatch Bänd, S/L

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted