Eesnäärme Massager Mees Anal butt plug Vibraatorid Peenise Rõngas Juhtmeta Kaugjuhtimispult 9 Vibratsiooni Režiimi täiskasvanud Sugu Mänguasjad Meeste gay

€15.68

Saadavus: On laos

m5000

Anaalseksi Mänguasjad Eesnäärme Massager -Feelingirl Mees Vibraatorid Peenise Rõngas 9-Vibratsiooni Režiimi Juhtmeta Kaugjuhtimispult Laetav Vibraator on Veekindel P-spot Vibreeriv Meestele ja Paaridele.

Toote kohta

❤ 3 IN 1 anal vibraator.Banaan-kujuline vibraator on projekteeritud vastavalt inimese keha struktuuri.Plug eesmärk võib sinu anus, massaaž, eesnäärme, soodustada orgasmi ja sperma ringlusse.Seal on 2 ringi lukud peenis ja munandid, mis võivad suurendada erektsiooni ajal ja teeb teid rohkem nauditav.

❤ Eesnäärme stimulatsiooni ja anus.Lõbus 9 vibratsiooni režiimi täita erinevaid sagedus stimulatsiooni vajadustele.30-suu wireless remote hands-free stimulatsiooni mängu teeb vibreeriv tagumik anal pistikud lihtsam lüüa eesnäärme/anal/lahkliha/p-punkti, sobivad paarid/algajatele/solo games, ja nauditavat reisi.

❤Materjalid on tervislik ja ohutu.See eesnäärme massager on valmistatud meditsiinilise silikooniga.Ohutu, mitte-mürgised, maitsetu.Ergonoomiliselt kujundatud, pehme, elastne, siidine sile ja mugav touch.Simulatsioon modelleerimine, realistlik tekstuuri, annab teile reaalne kogemus.

❤USB magnet laadimine, mugav ja kiire.Kogu massager on 100% veekindel, nii et saab loputa veega või nautida lõhkeaine orgasm vann ja bassein.

❤ Hoolikalt pakendi ja laeva 100%, et kaitsta teie privaatsust.Pakume 180-päevase kvaliteedi tagamise, selle anal mänguasi (palun ühendust klienditeenindusega kui sul tekib mingeid probleeme, me püüame oma parima, et rahuldada teie).

►3 1Prostate massager

Kui kukk ring on pingutatud ümber oma peenise ja munandid teha lõbus kauem.Automaatselt stimuleerib eesnäärme - ja nad saavad jääda anus!Riided sobivad ka naised, tuues teile erinevaid reise.Ainulaadne kuju sobib inimese keha ehitus ja see on täiuslik

►Vaikne Anal vibraator

See on vaikne vibraator, allpool tavaline müra (

►USB & Magnetic laadija on lihtne eest

Muidugi, selleks, et tagada kasutamise ajal, palun andke see halb poiss täisvõimsusel enne kasutamist. (Kuigi enamik elektrilised mänguasjad on juba laetud tehasest osakond).

►Juhtmeta kaugjuhtimispult

Traadita pult täiesti kontrolli vibratsiooni taset kuni 30 jalga.See on parim mänguasi stimuleerida eesnäärme ja lahkliha.Saate kontrollida oma partnerit ja üllatus neile 9 põnevaid muutusi.Samal ajal, võite parandada oma lõbus, kuid armastuse või ühe-mängija mänge.

►Valmis olla mees-ja naissoost

Anal seksi teda ei ole enam tabu teema, ja rohkem paarid nautida seda avatust.Paljud mehed, anal seksi on nii põnev, sest see on väga eriline.Nn meeste G-punkt, eesnääre, on võimalik saavutada ja tagada absoluutne rõõm, kui stimuleeritud.Tee meessoost anaalseksi väga meeldiv!

► Sobib kõigile

Kui te olete uustulnuk anus, võib see veidi aega võtta massager olema sisestatud.Soovitatav on proovida seda koos määrdeaine ja see on väga mugav, kui seadmesse sisestatud.Pärast paari korda on lihtsam harjutada ja aja sisestamine.

Tarneaeg:1 anal vibraator,1 juhtmevaba pult,1 laadimine USB kaabel 1 x kasutusjuhend

Märksõnad:Pekingi ülikooli, Munandite Ja Eesnäärme Massager, Minu Sex Mänguasjad, Gay Sex, Sugu Mänguasi Perse Laiendada, Sugu Mänguasi, Anal, Bdsm Mänguasi, Vibrat, Erootiline Peenise Rõngas.

Mudeli Number vibraatorid mees
Sex Shop Mänguasjad Täiskasvanud
Brändi Nimi HIMALL
Päritolu CN(Päritolu)
Rõve Pilt No
Seksuaalse Alatooniga No
Materjal Silikoon
Hea kingitus täiskasvanute mänguasjad
9 Vibratsiooni režiimi Topelt ring
Toote Tüüp Vibraatorid
Suurus sex toys

Kirjutage arvutus!

Eesnäärme Massager Mees Anal butt plug Vibraatorid Peenise Rõngas Juhtmeta Kaugjuhtimispult 9 Vibratsiooni Režiimi täiskasvanud Sugu Mänguasjad Meeste gay

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted