Uus Tennis skort Naiste Sport seelikud daamid tennis para mujer Sulgpall seelik casual kleit treening college valge must roheline

€11.84

Saadavus: On laos

m5001

1 toll = 2.54 cm

Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

Kuidas saab jälgida minu parecl?

Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?

Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.

2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside või ei üksikasjalik hinnang.Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

'

Märksõnad:Roheline Seelik Naistele, Seelikud Skorts Naised, Valge Rist Skort, Spandex, Materjal, Must Pitsiline Seelik, Golf Seelik Naine, Sulgpall Naiste Seelik, Sulgpall Skort, Skorts Mehed, Skort Naised.

Mudeli Number Tennis Skorts WD6
Toote Tüüp Seelikud
Brändi Nimi TANANSTY
Materjal Spandex
Spordi Tüüp Tennis/Sulgpall / Töötab
Muster Tüüp Tahke
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sugu NAISED

Kirjutage arvutus!

Uus Tennis skort Naiste Sport seelikud daamid tennis para mujer Sulgpall seelik casual kleit treening college valge must roheline

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted