Alumiinium Veealuse PEEGELKAAMERA Seista Toetada Omanik Dual Pihuarvutite Sahtel Bracket Top Käepide Katik Päästikule Mount Kit

€39.69

Saadavus: On laos

m5115

(BGNING) Alumiinium Dual Pihuarvutite Sukeldumine Reguleeritav Hoidiku Komplekt GOPRO jaoks DJI ja muude spordialade kaamerad, mikro-ühe, SLR kaamera, veekindel korpus, sealhulgas Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Olympus jne..Palju võimalusi(sh 2 katik päästikule valikud), siis palun valida üks, mida soovite, võtke minuga ühendust, kui mingeid probleeme.Ja pange tähele, klamber 2 palli ühe korraga mõlemal pool palli peaga klamber, muidu see murdub klipp.Omadused: 1. Käepidemed mõlemal pool toode on lohkus, mis mitte ainult vähendab kaalu, kuid mängib ka olulist rolli, mugavust ja tõsta vastupanu grip; käepide on mõeldud kaheastmelise struktuuri vastavalt mugavalt inimese käest, nii, et kui käepide on toimunud käega, nimetissõrme on esimene samm, keskmine sõrm ja väike sõrm on teine samm, ja ei ole lõikamine käsi ega füüsiline käepide; Kui sa hoiad seda raske, kui saate mõistaksid täius oma käed, jõu ja tegutseb käepide; käepideme kõrgus on samuti suhteliselt kõrge kuni 130 mm, nii et kätt ei surutud väike ruum; seal on ühe-tolline palli pea kohal hakkama, pall pea saab laiendada seadmed vastavalt oma vajadustele, näiteks täida valguses, Sirutus käsi, ujuvus lamp kätt, jne.; 2. Suhe kahe käeshoitavad kinnitusplaatide ja käepide on kaardi pesa tõmba tüüpi, mis on lukustatud poolt M5 kruvi, japikkus ühe poole venitada on 53 mm; eesmärk-kaardi pessa tõmbamiseks on see, et kui on rasked esemed platvormil, kahe kaardipesa ja M5 kruvi võib kaotada 3-punkti viisil, nii, et see suudab taluda raskem kaalu, ilma et kahjustada; kasutada, on vaja ainult pinguta kruvi reguleerimiseks; 3. Dual-käeshoitavad kinnitusplaat on mõeldud vertikaalne ja horisontaalne paigaldus pesa kaamera korpus tarvikud.Toote kogukaal: ca 655g, neto kaal umbes 590g Pakendi suurus: 280*66*66mm Toote materjal: alumiinium sulamist + roostevaba teras + silikoon Värv: must (toetada kohandatud, on PAK) Minimaalne välimised mõõtmed toode: 278*195*55mm Toote välimine mõõt laius ulatub vahemik: 278~385mm Dual pihuarvutite paigaldus juhatus suurus: 220*55mm; Projekteeritud vertikaalne ja horisontaalne paigaldus pesa, et tagada veekindel korpus või kaamera; suurus veekindlat ümbrist saab paigaldada: maksimaalne kaugus kahe kinnituskruvi augud on 166mm lai, nii et paigaldus kruvi auk veekindel korpus peab olema väiksem kui 166mm.Üks kruvi auk ka paigaldada saab.See dual-handheld on optimeeritud lähtuvalt eelmise põlvkonna tooted, modifitseeritud puudusi eelmise tooteid, ja siis andis professionaalne harrastajatele kogemused tagasiside ja edasise muudetud dual-handed sukeldumisega fotograafia tarvikud.Nelja horisontaalse slots laual saab paigaldada esi-või taga, kui vaja, kohanemine erinevate spetsifikatsioonide kaamera seadmeid, mille katiku laiendamine r od.Seal on kaks M5 kruvi augud ühe laua.Kui klient on mures, et vasakule ja paremale kruvid ei ole tihe, siis võib paigaldada kaks kruvi.Siin lisatud uus update vallandada komplektid:

Upgrade Versioon(Must-ja punane 2colors): Materjal: Alumiinium Värv: Must / Punane Töötlemise tehnoloogia: CNC machining / CNC Alumiinium pind protsess: Anoodi lõhkamine oksüdatsiooni Toote suurus: 60 * 70 * 75mm Toote bruto-kaal: 100g Sobib sukeldumine dual-handed / sobib GOPRO kõik seeriad / SJcam / Xiaoyi ja muude spordialade kaamerad, Nikon, Canon Mikro-SLR ja muud veekindel juhtudel.

Omadused: 1. Kõik alumiiniumist materjal, tugev ja kerge, tugev, korrosiooni-vastupanu, stabiilset tulemuslikkust; 2. Uus disain, lihtne struktuur, lihtne kokkupanek, stabiilne ühendus, väike suurus; 3. High-end anoodi liiva lööklaine oksüdatsiooni ja erinevat värvi saab kohandada vastavalt oma eelistustele; 4. Põhimõte regulaatorit kasutatakse aru funktsioon käivitab fotograafia päästikule kellel käepide, muutes vallandada lihtsamaks ja säästab aega ja vaeva. 5. Optimeerida ruumikasutust ja maksimeerida kestusest kõik liumägedega, nii et saate kohandada seisukohta edasi ja tagasi, vasakule ja paremale, üles ja alla, et kohtuda erinevate kaamerate mudelid. 6. Seisukohad 1-A, 1-B ja 5-libistades sooned kehtestamise blokeerida ① ja ühendus blokeerida ③ ja lükanduksed blokeerida ⑤ saab eraldi reguleerida, nii et seisukoht, tarvikud saab reguleerida mõistliku paigaldus.Tööpõhimõte: 1.Kasutades põhimõtet käigukanginupp, liikuda vallas blokeerida ② saba vallas blokeerida ② surutakse alla esiots, sest liikuv plokk ② on varustatud vedru esiots vallas blokeerida ② tagasilöögi, ja vallas blokeerida ② liikumine ajab ühendus blokeerida ④ ja lükanduksed plaat⑤, fikseeritud Veerus ⑥ on kontaktis kaamera päästik, et saavutada eesmärk, mis ei ole otseselt päästiku. 2. Kasutamise ajal ühendage millega blokeerida ① muud tarvikud ja seda parandada, siis reguleerige millega blokeerida ① vasakule ja paremale seisukohti ja seejärel reguleerige ühendusplaat ③ ees ja taga asukoha ja lõpuks reguleerida elektriline ploki ⑤ üles ja alla asendisse sobitada, et kaamera katik asendis, mis võib täita Kasutada erinevaid mudeleid, kaamerad.Märkus: Meil on oma tehas, ja me saame kohandada LOGO ja tooted, millel on erinevad värvid.Võtke palun ühendust meie klienditeenindusega info.Aitäh.Siin on vana standardi versioon vallandada komplektid: Standard Versioon:

Märksõnad:Edge 810 Mount, Insta360 üks, Kaamera Statiivi, Go Pro Mount, Kesk-toetada Garmin, Garmin Forerunner 245, Bgning Sukeldumine, Gopro Mount, Kaamera Relv, Digita Dslr Kaamera.

Brändi Nimi BGNing
Tüüp Skeletid & Raamid
Ühilduva Action Kaamera Brändi fujifilm
Materjal Alumiinium
Mudeli Number 27869
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Alumiinium Veealuse PEEGELKAAMERA Seista Toetada Omanik Dual Pihuarvutite Sahtel Bracket Top Käepide Katik Päästikule Mount Kit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted