Meijuner 1/2/4/6TK Spandex istmekatted Trükitud Venitada Elastne Universaalne Chaircovers Jaoks Söögituba Pulm Bankett Hotell

€3.62

Saadavus: On laos

m5260

Toote info

Materjal: Polüester+Spandex Värv: Nagu Pildil Suurus: Selja Pikkus: 45-60cm (18-24") Tagasi Laius: 36-50cm (14-20") Istme Kõrgus: 40-50cm (16-20") Istme Laius: 40-50cm (16-20") Pakendatud On Lisatud: 1TK / 2TK / 4TK / 6TK Omadused: 1. Paigaldada ja puhastada lihtsalt.Tee oma tool vaadata uusi ja muuta oma kodu ilusamaks. 2. Pehme, mugav ja anti-crease. 3. Veniv materjal ja venitada, et taastub kiiresti. 4. Laialdaselt kasutatakse kodus, köök, hotell, büroo, pulmad, pidu, pidu või muid üritusi.Märkused: 1.Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine.

Laevandus

1.Erilisi perioode, ostjad on soovitatav valida Moobo.ee standardid, mis võimalik täpselt jälgida logistika teavet. 2. Kui teil on vaja toodet kiiresti, palun võtke meiega ühendust, et muuta kohaletoimetamise viise. 3. Me tahame, et aidata teil lahendada mingi probleem, võtke meiega palun ühendust enne saate jätta meie negatiivset tagasisidet . 4. Tere dropshipping, me püüame oma parima, et teenus, mida seni, kuni sa oled rahul.

Märksõnad:Metallist Söögi Tool, Velvet Toolid, Lapse Iste, Tugitool Tooli Kate, Käe Tooli Kate, Vitstest Diivan, Liblikas Tooli Kate, Armless Diivan Slipcover, Tai Tapeet, Venitada Slipcover Tool.

Brändi Nimi Meijuner
Stiil Tavaline
Materjal Polüester / Puuvill
Komplekt Tüüp No
muster TRÜKITUD
Kasutamine Banketi Tool

Kirjutage arvutus!

Meijuner 1/2/4/6TK Spandex istmekatted Trükitud Venitada Elastne Universaalne Chaircovers Jaoks Söögituba Pulm Bankett Hotell

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted