Chensuper 6300mAh BM49 Aku Xiaomi Mi Max+tööriistad

€9.62

Saadavus: On laos

m5274

Tänan teid väga, et osta meie toodete, meie firma lubab garantii 12 kuud, aku on mis tahes kvaliteedi probleem, 12 kuu jooksul, meil on vaba ostjale saata uus aku.

escription:

1. Li-Aku: BM49

2. Pinge: 3.8 V

3. Võimsus:6300mAh

4. Kasutada : Xiaomi Mi Max

5. Turvalisus ja keskkond: Topelt kaitse ülesandeid.Topelt IC ja PCB elektrilised juhatuse kaitsta tasu heakskiidu ja lühis.

6.Meie aku on sama suurusega originaal aku.

7: Tehtud CNINA

Pange Tähele:

> Aku peab olema täielikult laetud enne kasutamist.

> Ajutine lühiajaline võimsus on uus aku saab tulenes ei kasutata pikka aega, see on normaalne, tootmisvõimsus kokku on ennistada kaudu kasutatud 3-5 korda.

> Kui kõigepealt aku, kasuta seda välja, tasu 10 tundi kolme esimest korda, kasuta seda jälle välja, siis on vaja ainult eest umbes 5 tundi tavapäraseks kasutamiseks.

> Ärge kasutage halvem laadija, laadima selle aku puhul kahjustab akut.

> Ärge demonteerige ega muutke struktuuri aku.

> Ärge pange aku laadija liiga pikk.

> Ärge kastke akut, et niiskus ja vesi, ei pane see kõrge temperatuuriga keskkonnas.

> Ei mõju aku.

> Pane see jõukohane lastele.

> Parim ladustamise temperatuur on 20°C,--5°C

Laevandus

1.Saadame kauba jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

2. Palun veenduge, et olete täitnud kõiki detaile nagu kontaktisiku täielik nimi, õige aadress, postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.

3. Tracking infot näidatakse 3-10 päeva pärast müüja saadab esemed, saate jälgida saadetise sellel saidil: www.17track.net/en me saata kõik kaubad on-line jälgimise numbri.

4. Mõnikord ilmastiku tõttu või vääramatu jõu tegurid vedu on aeglane, tarneaeg on laiendada

Tagastamine ja Garantii

1. Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 24 tunni jooksul kätte teie tellimus.

2. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja ostja peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

3. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

4. Mis tahes esemete, palun saata EMS või oma kohaliku post registreerida e-posti kui te tagasi.

5. Kui ostja saada kahjustatud esemed, palun andke meile 48 tunni jooksul, et anda usaldusväärseid tõendeid, nagu fotod, videod, me lahendame selle niipea kui võimalik.

Tagasiside

1. Oma vara kinnitus on kõrgelt hinnatud.

2. Teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See lihtsalt võtab sul on 1 minut, see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3. Palun võtke meiega ühendust enne vaidluste või sealt mingit negatiivset või neutraalset tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada kõik probleemid.Täname oma arusaamist

Märksõnad:7 Tolline Mobiiltelefoni, Bm49 Xiaomi Mi Max, Aku On Galaxy Märkus 4 Samsung, Aku Mi Bm34, Aku Bm3a, Aku Bm49, Patareid 5000 Mah, BM40, Mi Micromax Aku, Xiaomi Mi Max 3.

Brändi Nimi chensuper
Aku Mahutavus(mAh) Eespool 5000mAh
Originaal või Mitte Ühilduva
Kvaliteet, Sertifitseerimine ce

Kirjutage arvutus!

Chensuper 6300mAh BM49 Aku Xiaomi Mi Max+tööriistad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted