Suurus 2.7" UUS LCD Ekraan Remont, Osad SONY HVR HD1000C HD1000 MXR-MC1P MC1P Kaamera Koos Touch

€14.16

Saadavus: On laos

m52839

Toote info:

1).Kvaliteedi Kontroll: Iga osad testitud spetsiaalsete instrumentide või peamine lauad enne sünnitust, et tagada töö.

2).Pakend: Kõik Mobiiltelefoni Varuosad Pakitud antistaatilised kotid vaht kasti ohutuse tagamiseks transport.

3).Tootevalik: Erinevaid Varuosi mobiiltelefon saadaval, Parima Kvaliteediga hulgi hind

4).Laos tagada promp tarne.

5).Kõik tooted täiesti uued seisukord

6).Me jagada ja uuendada teile uusimat teavet mobiiltelefonide varuosad

Maksmine:

Me võtame Alipay,TT,Western union,Moneygram ' i jne.vali kõige mugavam sinu jaoks.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Laevandus & Pakend:

Laeva USA kaudu Epacket see võib võtta umbes 7 - 15 päeva jooksul koos jälgimise numbri.Punkt lähetatakse 24 tunni jooksul niipea, kui teie makse on kinnitatud.Me EI vastuta mis tahes viivitus sünnituse ajal, sealhulgas, kuid mitte ainult, tolli-posti kontroll -, streigi, vääramatu jõud jne.Ostjad on vastuta custom/tollimaks maksud tekkinud teie riigis.

Tagastada & Vahetada Poliitika:

Tagastamise või vahetuse toetatud on ainult üks.Elemendi tuleb saata tagasi saadud,ei kasutata,ei ole avatud,ei ole vigastatud.

Ostja on vastutav Kõikide Tagasi Postikulu ja veokulud.Ostja vastutab täiendavaid postikulud esemed, mis on tagastatud keeldus ja/või kätte toimetamata.

Tagasiside:

Selleks, et pakkuda teile paremat teenust, palun ravida tehingu õiglaselt.Tagasiside on meie elu, enne, kui sa lahkud neutraalset või negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus.Sest, me kaaluma ka NEUTRAALNE tagasiside NEGATIIVNE tagasiside.

Kontakt:

Trademanager: cn110992727 Kui on mingeid küsimusi,võtke julgelt meiega ühendust kaudu Moobo.ee.vastame teile jooksul 24-48 tundi,välja arvatud juhul, puhkus.

Kes Me oleme:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., Ltd.paikneb Huaqiang north road, Shenzhen, mis on juhtiv digitaalse turu Hiinas.Meil on kogemus eakate digitaalsed kaamerad ja videokaamerad, avades varuosad, ostu-partiidena, et jaotus.Pakume müügijärgse teeninduse ja turunduse varuosad DIY tuntud digitaalkaamerad ja salvestavad kaamerad.Meie põhitegevusalaks on järgmine: kaamera LCD-ekraan, objektiiv, emaplaadi, flex kaabel,nupp, Käigukang, CCD, Aku kate,Kummi -, Akna klaasi ja IC nendele varuosadele, mis on habras.Kuna me loodud oleme alati rõhutanud, et "me oleme ausad meie klientidega, kui me saame seda teha paremini, me ei ole lihtsalt kas hea".Võtame tasuta meie klientidele ja meie oleme võttes meie kvaliteeti igas tootmine tõsiselt.Meie sisemine juhtimine on standard.Nii et meil on hea maine meie kodumaiste ja välismaiste klientidega.

Täname ostu eest !me näitame teile meie parima toote ja teenuse!!

Märksõnad:Wx500, Lcd Sony A77, Hx50 Lcd, Comp Kitarr, Liimi Puldiga, Comp Pedaal, Vaher Pickguard, Kaabel Universal Lcd Ekraan, Hitachi Lcd Ekraan, Mxr Pedaal.

Kirjutage arvutus!

Suurus 2.7" UUS LCD Ekraan Remont, Osad SONY HVR HD1000C HD1000 MXR-MC1P MC1P Kaamera Koos Touch

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted