Hinne AAA iPhone 5 5C 5S SE LCD Puutetundlik Ekraan Täis Komplekt Kokkupanek Täielik Asendamine Ekraani+Home Nupp

€13.97

Saadavus: On laos

m5324

Toote Kirjeldus:

1.Iga ese on kontrollitud ja heas enne shipping. 2.100% Brand New TESTITUD Ja ei ole KUNAGI KASUTANUD. 3.Pakett sisaldab: ①1 X LCD puutetundlik ekraan koos väikeste osade kokkupanek ②1 X Sile(HD) Ekraani kaitsekile ③1 X 9-In-1 Laagri Remont Tööriistade Komplekt 4. Garantii:pakume eluaegne garantii (GARANTII KEHTETUKS, kui LCD/Flex kaabel/Frame kahjustatud pärast Paigaldamist või ajal install).

IPhone 5C

IPhone 5C

IPhone 5G

Pakend:

Juhuslikult Saata järgmisel

Märkus:

Pärast saad paketi,siis palun testi enne paigaldamist 1.Kontrollige Raami→2.Ühendage Kaabel→3.3 D Touch Funktsiooni Test→4.Touch Test

Garantii Ja Tagastamine:

1. Soe nõuanded Kui saadetis on saabunud, siis palun Kontrollige, kas tooted on heas seisukorras.Kui kõik pakendi kahjustusi, palun dont nõus paketi ja tagasiside meile Palun tee lihtne katse enne tegeliku installeerimist, sest elektroonika on väga haprad ja kergesti murduvad. 2. Garantii Tingimused Kõik kaubad on koos garantii 6 kuud alates pakendi saabus Palun võtke meiega üksikasjad probleeme, kui sul on mingi probleem Mingit kvaliteedi probleem meil on selle eest vastutav, kuid me ei vastuta mis tahes kahju paigaldamise ajal või defektse põhjustatud isiklik faktor Kõik tooted, millel on ilmselt füüsilise kahju on tühine garantii 3. Tagastamise Poliitika Tooted tuleb tagastada samas seisundis, kui see oli veetud, või vähemalt piisavalt ohutu pakendamise meetod, et vältida kahju sünnituse ajal Asendused saadetakse oma järgmise järjekorras, Kui te eelistate krediidi-või tahad vahetada muude osade kohta oma järgmise järjekorras, palun kontrollige andmed koos meiega.Firmast Kihutaja,5 aastat pood Moobo.ee, meil on selles valdkonnas üle 9 aasta jooksul on spetsialiseerunud erinevate elektroonika ja tarvikud wholesaleLocated Shenzhen City, meil on tohutu lai ja sügav allikad liiki elektroonika, Kellel suur kirg pakkudes suurepärast kvaliteedi, õigeaegse ja täieliku teenust, mis tagab, et teil on saada kvalifitseeritud tooteid.Meil on nüüd üle 12500 klientidele üle kogu maailma, kellest enamik on remondi kauplused ja edasimüüjad.Oleme alati tänulikud klientide pikaajaline äri, ka meil on sügavalt usalduse, koostöö tulevikus.

Märksõnad:Iphon 5s Lcd, 5s Ekraan, Se Iphone 5c, Iphon 5s Ekraan, Ir Iphone 5c, Ekraani Se, G 5 Ekraani, Im Iphone Telefon, Iphone 5 Panter, A1457.

Mudeli Number IPhone 5G 5C 5S SE
LCD Komplekt Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Täiendavad Osad Tasuta Remondi-Tööriistad,+Karastatud Klaas
Menetlemise Aeg 3 tööpäeva jooksul
Brändi Nimi Elekworld
Ekraan > 3"
Backlight Parima Kvaliteediga
Punkt Seisukord Uus
Sertifitseerimine PUUDUB
Raam Külm-press Tehnoloogia
Kodu & Kruvi Auk Täpse Suurus
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Tingimused Kaasas Tolmu Silma ja Ees Kaamera Omanik
Flex Cable & Pistik Lisatasu Materjali, Stabiilne ja Lihtne Conn
Kvaliteedi Kontroll Test 3 korda, enne kui saadetis
Esi Klaas Anti-plahvatuse & Anti-fingerprint
Tüüp LCD & Touch Screen Digitizer
Ekraani Resolutsioon 1136x640
Kasutamine Parandada/Asendada Oma Lcd Ekraan
Ühilduva Brändi Apple iPhone
LCD Ekraan NR Surnud Pixel ja Ühtegi Funktsiooni Probleemid
Materjal IPS

Kirjutage arvutus!

Hinne AAA iPhone 5 5C 5S SE LCD Puutetundlik Ekraan Täis Komplekt Kokkupanek Täielik Asendamine Ekraani+Home Nupp

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted