3 Värvi Laste Princess Sandaalid Lastele Tüdrukud Pulm Kingad, Kõrge Kontsaga Kleit Kingad Bowtie Punane Roosa Tüdrukute Mustad Kingad

€7.62

Saadavus: On laos

m54999

Kallid sõbrad, Kui tellite laste kingad,

USA suurus ei ole kingad standard suurus.

USA suurus üksnes ostjad osta kasutamine .Ostjad osta õige kingad vastavalt pikkusele, lapse jalad, suurus teil on vaja=pikkus teie lapse jalad+0.5~1,2 cm Palun valida suurem suurus lastele,laste jalad kasvavad väga kiiresti, ja teil on vaja aega, et saada kingad, kingad On ilma kasti Kallis sõber!Mobiiltelefoni ostmine soodsam!Aitäh!

3 Värvi Laste Princess Sandaalid Lastele Tüdrukud Pulm Kingad, Kõrge Kontsaga Kleit Kingad Bowtie Punane Roosa Tüdrukute Mustad Kingad

Uus Suvi Stiili Tüdrukute Sandaalid Lastele Väikelapse Lapsed Tüdrukud Rannas Sandaalid Armas Pehme Printsess Tüdrukute Kingad 4-13 Aastat Tossud

Teade

Tasumine

1.Deponeerimine, T/T, Western Union on olemas.

2.Täieliku makse tuleb teha 10 päeva jooksul, või tühistame tellimuse.

3.Ostjad vastutab maksu vastavalt oma riigi poliitika.

Vedu

1.Üldiselt tellimused lähetatakse õigeaegselt piires 1-3 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.

2.Palun kontrollige oma andmed hoolikalt.Ostjaid vene Föderatsiooni, on vaja veenduge, et teie Nimi, nimi, Isanimi ja perekonnanimi kõik õige, vastasel korral saadetakse pakk tagasi saata.

3.Tasuta kohaletoimetamine" on ainult kauba kergem kui 2kg ja on veetud Hiina Post Air Mail, mida saab jälgida internetis.Kui me laev muul viisil, teavitame teid sellest.

4.Kui teil on vaja muud laevandus meetodeid, palun võtke meiega ühendust.Toetame teile pakkuda kõige ideaalne ja mugav laevandus meetod.

5.Laevandus päeva, ei saa me garanteerida kohaletoimetamise aja jooksul, kui postkontor on ootamatud viivitused puhkus, ilm, tolli-või muid tingimusi.

Garantii Ja Garantii

Lubame, ei lase meie kliendid kaotavad raha ja on hea meel, et nõustuda, tagastada/vahetada kõik teemad, mis on osta meie poest.

Järgmised nõuded peavad olema täidetud enne teile saatmist item(s) meile tagasi:

- Punkt(id) peab olema uus ja originaal seisundis, nagu sa seda saanud.

- Kastid ja sildid tuleb tagasi koos oma item(s).

- Laevandus tasu on tagastamatu. (Uus laevandus tasu on makstud ostjad ise)

Tagasiside

1.Me oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile parimat teenust, teie rahulolu on meie eesmärk ja oma hea tagasiside on meile väga oluline.

2.Ostes meie toote Ostja on nõus meiega ühendust puhul negatiivne kogemus enne lahkumist, negatiivne või neutraalne tagasiside annab meile võimaluse probleemi lahendamiseks.

Palun jätke meile viis tärni positiivset tagasisidet, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste.Meil on hea meel, et teha sama teile.

Kui te ei ole kindel ülaltoodud nõuetele, siis palun võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Fila Must Sandaalid, Tüdruk Kanna, 2021 Suve, Naiste Sandaal, Vegan Black Sandaalid, Usk Must Sandaalid, Kõrge Kontsaga Lapsele, Lapsed Mereväe Tüdrukute Sandaalid, Diamante Tüdrukute Sandaalid, Anklets Tüdrukute Sandaalid.

funktsioon 3 mood infantil
Sulgemise Tüüp Slip-On
Sugu Tüdrukud
Transport Tasuta Kohaletoimetamine
Brändi Nimi HaoChengJiaDe
Vooder PU
Sandal Tüüp Slaidid
Kanna Kuju Korter Kontsad
Kanna Tüüp Korter koos
Funktsioon 1 laste sandaalid
Välistalla Materjal Kummist
Kohaldatava vanus 1 kuni 6-aastane 7 to11 aastat vana
Ülemine Materjal PU
funktsioon 5 Pehmed Kingad
Nahast Stiil Lakknahk
värv beež roosa
Teenetemärgid Cut-Outs
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Funktsioon 2 tüdrukute sandaalid
Funktsioon 4 sandaalid poistele tüdrukute
Vanus 11T
Hooaeg Suvi

Kirjutage arvutus!

3 Värvi Laste Princess Sandaalid Lastele Tüdrukud Pulm Kingad, Kõrge Kontsaga Kleit Kingad Bowtie Punane Roosa Tüdrukute Mustad Kingad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted