LUCKYYJ Üks Viis eraelu Puutumatuse Aknas Vinyl Film Päevane Päike Tõkestamine,Window Tint ,Kodu UV Soojuse Kontrolli Peegel Klaas Kleebised

€5.13

Saadavus: On laos

m5672

Võib-olla meeldib teile

> LUCKYYJ Eksklusiivne Aken film. > Pakume laias valikus erinevaid aknas filmid.Rohkem Unikaalse Kujunduse, Palun Kliki Siia ↓↓↓

Üks viis akna kile on mõeldud kasutamiseks kodus, kontoris.Akna tint kodu pakub 100% siseruumides eraelu puutumatuse kaitse.Sa ei pea enam muretsema, et elu on häiritud naabrid või võõrad.

PEAMISED OMADUSED: * eraelu PUUTUMATUSE KAITSE - Üks viis, kuidas aken film võib anda teile täiuslik siseruumides eraelu puutumatuse kaitse. * UV-KAITSE - Staatiline aknas film plokid 97% UV-kiirte eest, kaitseb nahka kahjustuste eest ja vähendab mööbel pleegib ja vananemine. * ENERGIA SÄÄSTMINE - Soe ja mugav talvel, soojustus suvel, kulude vähendamiseks, energiasäästu. * AKNA-FILM - Teil on vaja ainult natuke vett (seep, vesi on parem), et seda kohaldada.

* Moodne Peegel Välimus : Parandada välimust oma windows lisades autori vaadata väljast kogu hoone. * Ideaalne Päevane Eraelu Puutumatuse Kaitse : Peatada igasuguse südametunnistuseta inimene luurad teie privaatsust päevasel ajal.Pea meeles, et tõmmata kardin öösel. * Kaunistada Kus Iganes Soovite : Kasuta klaasi eraelu puutumatuse film oma elutuba, köök, kabinet.Kinni see teie lükanduksed, ja palju muud!

UV aknas film plokid kuni 97% UV-kiirgusele ning kaitseb nahka kahjustuste eest.Vahepeal kodus akna tint tõhusalt filtrid glare, vähendab mööbel pleegib&vananemist ja tagab mugava keskkonna.

Soojuse kontroll aknas film plokid 85% infrapuna kiired.Seega peegel aken film vähendab temperatuuri 5° 10° ja akna kile klaas hoiab sooja talve ja jahutatakse suvel.Energia säästmine ja keskkonnakaitse.

PAIGALDUSJUHEND:

1. samm. Hoida Aken või Klaas puhas.Samm 2. Märg Aken või Klaasi vett (Seebiveega on parem).3. samm. Eemaldab Staatilise Film toetus kaitsta leht (Palun veenduge, et teil on eemaldatud, enne te taotlete must matt akna kile klaas).4. samm. Kui installite seda, kohaldatakse märg klaas ja siledad käed.5. samm. Kaabits ära õhumullid ja üleliigne vesi.6. samm. Palju lihtsam kui seina kleebised, kaks inimest koos töötada tõhusamalt.7. samm. Naudid oma tööd!Kui soovid seda eemaldada, lihtsalt eemaldage akna film igast nurgast.Tegemist on puhtalt maha jättes ei jäägi.

NÄPUNÄITED:

1.Lisa paar tilka shampooni sisse vee -, pihusti mass vett klaasi ja kile, see on mugav ja lihtne töö. 2.Palun olla kindel, et toetus film on kooritud maha, muidu, film langeb maha, kui vesi on kuiv. 3.Kui oma akna serv ei ole otsekohesus, äkki saate proovida katkesta 0.1 tolli väiksem kui klaas suurus, et see oleks ümber tihedalt koos klaasi. 4.Kui kohaldatakse külma ilmaga: Pehme film üles puhub kuuma õhku, kasutades föön(kuumakindel kuni tp 176℉)

Märksõnad:Allkiri Aknas Film, 80 Film, Läbipaistmatu Aken, Elektrikatkestus Akna Kleebis Eemaldatav, Eraelu Puutumatuse Windows, Elektrostaatilise Kile Akna, Uv Blokeerimine Plastikust, Htv Vinüül, Jäätunud Eraelu Puutumatuse Telefon, Luckyyj Ukse Film.

Suurus 40/50/60/70/80/90x200cm/300cm/400/500cm
Funktsioon Anti-UV, eraelu Puutumatuse kaitse, Viimistlus, anti-plahvatus
Mudeli Number 102
Pinnatöötlus Peitsitud
värv must
Materjal PVC
Brändi Nimi LUCKYYJ
Tüüp Klaas Filme

Kirjutage arvutus!

LUCKYYJ Üks Viis eraelu Puutumatuse Aknas Vinyl Film Päevane Päike Tõkestamine,Window Tint ,Kodu UV Soojuse Kontrolli Peegel Klaas Kleebised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted