2020. aastaks uued laste riided kevadel ja sügisel tüdruk kleit cartoon puuvill vampirina tüdruk printsess võre

€4.12

Saadavus: On laos

m5887

Shopping Juhend: 1.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 2.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress MUSTMATCH oma shippingaddress. 3.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 30 daysfrom makse,palun meile. 4.Vastavalt vene tolli nõudeid, vene arvesse ostja peab sisaldama täielikku tulumaksu number ja adressaadi vene ostja peab olema täielik nimi. 5.Erinevad valgusefektid, pilte, seal võib olla natuke värv maha.Palun aru!!!

-----------Tagasiside Teade--------- 1.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu! 2.Tagasiside on väga oluline, Palun võtke meiega ühendust vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime addressyour puudutab rahuldavalt. 3.Kõik e-Kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäev.Kui te ei saanud oma vastuse, Palun lahkelt pahaks oma e-posti või kaebuse meie manager. 4.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid. :) Aitäh

Märksõnad:Kleit Elsa, Bond 007, Christmas Pageant, Kleit Tüdruk, Bobo Valis, Teismeliste Tüdrukute Riided 16 Aastat, Lapse Kleit, Kevadel Chique Kleit, Anna Kleit Külmutatud 2, Armas.

Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Brändi Nimi vampirina
Osakonna Nimetus Lapsed
Siluett Pall Kleit
Muster Tüüp Peace
Varruka Stiil Regulaarne
Sisseehitatud Rinnahoidja No
Stiil Casual
Mudeli Number A-007
Materjal Puuvill
Sugu Tüdrukud
Teenetemärgi Appliques
Krae O-Kaelus
Kleidid Pikkus Põlvikud
Varruka Pikkus(cm) Täielik

Kirjutage arvutus!

2020. aastaks uued laste riided kevadel ja sügisel tüdruk kleit cartoon puuvill vampirina tüdruk printsess võre

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted