OSIAS täiesti uus Bensiini Pump Kütuse Pump Honda Cbf125 Cbf 125 (2008-)

€28.11

Saadavus: On laos

m59478

Kvaliteet ja Garantii 12 Kuud Garantii ja Free Shipping USAST Need kütuse pumbad on kõik mis koosneb esimese klassi materjali, et tugevdada vastupidavust ja pikendada kasutust elu.Kõik protseduurid on teostatud rangelt vastavalt ISO/TS1649 ja QS900 standard, mis on kõrgeima kvaliteediga ja klassi OEM auto tööstus.Iga pump on 100% testitud enne saatmist.Detailid, PILDID allpool: · vene ostja, pls jätke oma täielik nimi teabe, kaasa arvatud teie nimi, isa ees-ja perekonnanimi, et selgitada kaupade sujuvalt. · Eest Brasiilia ja Argentina ostja, pls jätke oma CNPJ või CPF Nr.enne maksmist.

Kvaliteet Ja Garantii

Eluaegne Garantii

Need kütuse pumbad on kõik mis koosneb esimese klassi materjali, et tugevdada vastupidavust ja pikendada kasutust elu.Kõik protseduurid on teostatud rangelt vastavalt ISO/TS1649 ja QS900 standard, mis on kõrgeima kvaliteediga ja klassi OEM auto tööstus.Iga pump on 100% testitud enne saatmist.

Tunnused Siin on Honda cbf125 kütuse pump See mahub Honda cbf125 alates 2008 kuni 2014 Shipping: käitlemine aeg: 1 päev transpordi Maksumus : Tasuta USA Me laev aadress jäänud Moobo.ee.

Tähelepanu: Meil on neli ladudes.Kaks U. S. Üks SUURBRITANNIAS.Üks Hiinas.Palun kontrollige, millist ladu soovite laeva kaupu.

Tagasi:

Toetus on kehtiv 30 päeva jooksul pärast kuupäeva, mis on tarnitud.

Tooted tuleb tagastada algses pakkimine sama jõudnud.

Ostjad vastutavad tagasi merevedude kulusid.

Klienditeenindus:

Kütuse pump komplektis on 12-kuuline garantii, osta julgelt, me oleme professionaalne ja ausad müüjad.

Ühilduvus tabelid on üksnes võrdluseks ning seda tuleks kasutada üksnes suuniseid nii OSIAS Auto Parts soovitame kontrollida osa number(OEM number), mis oma olemasolevaid üksus, enne ostmist kui me ei saa võtta vastutust vale tellimused.

Tagasiside:

Palun jätke meile positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste suhtes,kui ei ole, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tahes neutraalne või negatiivne tagasiside,me püüame oma parima, et rahuldada sind.

Tänan.

Tööaeg: esmaspäev thru laupäev 8:30am 5:30 pm EST.

Märksõnad:Cbf 600, Pump Walbro, Pott On Honda Cbf 125, õli Pump üleandmine, Pump Vee, Gasolin Pump, W201, Honda Cbf 600n, õli Pumba Imitoru, Imaje üleandmise Pump.

Materjal alumiinium
Sõiduki Marki/Mudel Honda
Toote Kõrgus 8 cm
Erilised Omadused Universal
Tootja Mudelinumber 3104
Toote Laius 12 cm
Garantii Eluiga
Paigutamine Sõidukile Õli paak
Riik/Regioon Tootmine Hiina
Muu Osa Number PUUDUB
Vahendustasu Osa Number CBF125
Brändi Nimi OSIAS
Toote Kaal 0.45 kg
Kirje Pikkus 15 cm

Kirjutage arvutus!

OSIAS täiesti uus Bensiini Pump Kütuse Pump Honda Cbf125 Cbf 125 (2008-)

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted