Automaatne Raskuse Qi Traadita autolaadija Mount IPhone 11 XS-XR-X 8 10W Kiire Laadimine Telefoni Omanik Samsung S10 S9

€7.64

Saadavus: On laos

m59992

[xlmodel]-[custom]-[54467]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

10W Kiiremini Traadita Auto Laadija: Kõrgharidus kaudu laadimise tõhusus kolmanda põlvkonna sõltumatu süütepool, kiirem laadimine telefoni kui vana juhtmeta laadijaid.Kui te kasutate QC 3.0 laadija adapter, meie traadita auto laadija on täielikult laadida oma mobiiltelefoni piires 2,5 tundi.Ühildub: iPhone 8/8 Pluss, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/X/XR/XS/XS Max, Samsung Galaxy Note 10, Lisa 9, Lisa 8, Lisa 5, S6,S6 Serv, S7 ja S7 Serv,S8 ja S8 Pluss,S9 ja S9 Plus,S10 ja S10 Pluss, Xiaomi Mi 9, Mix 3, Mix 2s, Huawei P30 Pro, Mate 20 Pro, PP Porsche Väljaanne ja Muud Qi-toega seadmeid.Lihtne Paigaldus: Anda kahel viisil määrata traadita autolaadija auto vent.Kuulliigendist pivot erinevaid optimaalset asendit, lihtsalt lülitage oma telefon silmitsi draiveri paremini näha .Ühe käega Kasutamine: Lihtne, ühe käega auto-kinnitusvahendite disain - Automaatselt lukk koos raskust tõstes telefoni peale paigaldada, kuigi see vabastab automaatselt, kaotamata raskuse peale seda, kui telefon on ära võetud.Nautige pingutusteta vaatamise kogemus ja traadita laadimist ühe teise, viia miinimumini oht, et sõidad reisi.Kirjeldus: Värv: Must Wireless laadimine standard: Qi juhtmevaba standard Input: 9V/1.3 või 5V/1,5 A Väljund: 9V/1 A või 5 V/1 A suurim võimsus: 10W/7.5 W/5W konversioonimäär: 75% Edastamise kaugus: 8mm Liides: Micro-USB-port pakkeleht 1* Wireless Auto Laadija 1*Äraveo Mount 1*Air Vent Mount 1*USB Kaabel 1*Kasutusjuhend

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54508]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Tarne umbes

1. Punkt mida tarnitakse jooksul 1 - 5 tööpäeva jooksul.

1 ) Normaal tingimustel: saabuvad sihtkohta umbes 15 - 35 päeva

2 ) erilistel asjaoludel 35 - 60 päeva ( kaasa arvatud, kuid mitte ainult: force majeure, tolli-kontrolli -, poliitika kohandamine, pühad, kaugemates piirkondades, jne. )

Tagasimaksed

Me kontrollida kaupade kvaliteeti enne saatmist.Kui ootamatu probleem ilmneb, me loodame, et lahendada ostja probleem sõbralikult läbi järgmisel viisil:

1, Kui see on kvaliteedi küsimus, ostja saab esitada vaidluse 15 päeva jooksul pärast kauba ja ostja peab esitama tõendid, nagu fotod või videod üles müüja.

2. Ostja võtab endale täieliku vastutuse inimese tehtud kahju.

3. Toote kvaliteedi töötlus:

1 ) ostja tagastab kauba, et usa ja vastutab kauba tagasi.Kui oleme kauba kätte, saadame uute toodete ostjad ja tasuma kauba eest uuesti saatmist.

2 ) Kui kaubad ( sealhulgas kaubavedu kokku, hind on väiksem kui 10 USA dollarit ) on kvaliteediga probleeme, me saata uued tooted järgmise järjekorras.Kui ostja ei kavatse tellimuse lähiajal, kui ostja suudab tasuda kauba eest uuesti saata ja paluda uuesti saata uue toote.

Kohta tagasisidet

1. Me tugineda kliendi rahulolu saavutada edu.Seega, teie tagasiside on väga oluline meile.

2. Kui olete rahul meie toodete, palun andke meile positiivset tagasisidet.Me anname teile positiivset tagasisidet hiljem.

3. Võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me lahendame probleeme, sa nii kiiresti kui võimalik.

Meie tööaeg on alates 9: 00 kuni 23: 00 Pekingi aeg.

Ma loodan, et teil on suur shopping kogemus siin.

Märksõnad:Armatuurlaud Mount, Auto Omanik Xiaomi Mi Max 3, Automaatne Raskuse Telefoni Omanik, K20 Ekraan, Kawasaki Zrx1200, Gravitatsiooni Mobiiltelefoni Sulg, Auto Omanik, Tala Uks, 360 Kraadi Auto Omanik, Auto Laadija Remax.

Disain GEOMEETRILINE
Brändi Nimi ONEVAN
Funktsioon 3D Viewer
Ühilduva Brändi Apple iphone ' i
Tüüp Kaitseraua

Kirjutage arvutus!

Automaatne Raskuse Qi Traadita autolaadija Mount IPhone 11 XS-XR-X 8 10W Kiire Laadimine Telefoni Omanik Samsung S10 S9

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted