2/3 Kihid Vürtsi Korraldaja Hammas Köök Countertop Seista Korraldaja Ladustamise Riiul Vürtsid Omanik Vannituba Raud Laoriiulid

€14.83

Saadavus: On laos

m6226

2/3 Kihid Vürtsi Korraldaja Hammas Köök Countertop Seista Korraldaja Ladustamise Riiul Vürtsid Omanik Vannituba Raud Laoriiulid

✅ Salvestada ja korraldada esemed, erinevates suurustes.Lihtsalt muutke korvid, et mahutada pikk ja lühike esemed. ✅ Suur space saver ja abimees köögis. ✅ Mitmeotstarbeline salvestamise lahendus on ideaalne kasutamiseks ka muudes valdkondades kodus. ✅ Iron spray värvi tootmise, ei ole lihtne rooste, vastupidav, saab salvestada seansoning pudelid, tualett-asjade, kontor kodumasinad.

✅ Tüüp: Ladustamine Omanike & Nagid ✅ Paigaldamine Tüüp: Põranda Tüüp ✅ Klassifikatsioon: Mitte-tagaistme Hammas ✅ Kasutamine: Spice ✅ Kohaldatav Ruumi : Köök/Bathroon ✅ Materjal: Metall ✅ Värv: Must/Valge ✅ Suurus: 2 Kihti--34x16x30cm, 3 Kihti: 36x12x40cm Märkus:

1. Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.Palun võtta päris üks standard.

1Pc x Vürtsi Korraldaja Rack

1. Kõik kaubad on veetud jooksul menetlemise aeg piiratud päeval pärast makse saamist .

2 .Saadetise võtab tavaliselt aega 10-20 päeva MEILE, UK AU DE; umbes 20-35 päeva, võrreldes teiste riikidega,tuulutusavad ja muud ebakindlust.Me ei suutnud tagada saabumise aeg.Kui te ei ole nõus tarneaeg, palun kontrollige lisatasu meile saata oma toote kaudu väljendada.

3.Kui pakk on probleem ,nagu pakendi katki, vead,Kadunud (Bec international shipping mingit õnnetust) ....Pls võtke meiega ühendust immediteadly .Me püüame oma parima, et anda rahuldada lahendus.

1. Kui te ei ole rahul oma ostu, siis me hea meelega nõus üksus(t) tagasi ja saab pakume täielikku toetust või vahetada.

2. Palume saata kauba tagasi unworn ja selle algne seisukorras.Elemendi tuleb saata ettemaksed ja kindlustatud pakend korralikult pakitud.Laevandus, kindlustus ja käitlemise kohta tagastatud kaubad on tagastamatu.

3. Üksused, millel on mõõtmised, mis on maha / ühe tolli ei ole abikõlblikud toetust.Kõik mõõdud on ligikaudsed ja tuleks kasutada ref mitmekesisuse.Mõõdud võivad varieeruda ühe-tolline alates mõõtmiste märkida.

4. Kui on üksus, tagastatavate toetust?

Kui saame toote tagasi, email saadetakse teile ja teie tagasi on töödeldud.

1. Iga probleemi pärast meie toodete,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Neutraalne/Negatiivne tagasiside.Lubame, et aidata sul lahendada asap,ja teeb teid tunnevad end täiesti rahuldav.

2. Palun ÄRGE jätke negatiivset tagasisidet ilma küsimata appi.

Palun ärge jätke negatiivne või neutraalne tagasiside kui te pole saanud punkt 30 päeva jooksul, kuna me oleme nimetatud tarneaeg korduvalt.

Küsimusi, võtke palun meiega ühendust. (Jäta teade Moobo.ee) Me teile vastuse oma sõnumi jooksul 12hrs.E-kirju on võimalik hilinenud vastuse pühapäeval ja pühade ajal.

Märksõnad:Fe Köök Korraldaja, Cruet Seista, Countertop Riiul, Plastist Ladustamise ühik, Plastikust Rätik, Köök Storag Korraldaja, Vürts Korraldaja Köök, Countertop Ladustamine, Display Rack Riiul, Vürts Omanik.

Käitise Tüüp Põranda Tüüp
Suurus Same As Pictures
värv Must/Valge
Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul
Kasutamine Spice
Materjal Metallist
Kohaldatav Ruum Köök/Bathroon
Liigitus Mitte-tagaistme Rack

Kirjutage arvutus!

2/3 Kihid Vürtsi Korraldaja Hammas Köök Countertop Seista Korraldaja Ladustamise Riiul Vürtsid Omanik Vannituba Raud Laoriiulid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted