ONEMIX Tossud Meestele, Mugav Silma Nahk Ülemine Sportlik Mees Sörkimine Koolitajate Naiste Valge Must Sport Jooksvad Kingad

€33.50

Saadavus: On laos

m63068

Nahast supface Top klass microfiber lappima, lihtne puhastada Sandwich silma lappima, hingav ja kerge perspire.Popcorn+kumm Super anti-slip ja kulumisele vastupidav multi-tera kummist välistald Top kerge popkorni tallad, tee kõndida nagu sõidavad.

1.Kuidas Panna, Et Vali toode----Lisa arvesse ostukorvi----Koht, et----Hinna korrigeerimine(kui on vajalik)----Paigaldatud----Maksmine kontroll. 2. 24 Tundi Kiire Shipping Me garanteerime, et laeva välja 24 tunni jooksul pärast makse kinnituse (välja arvatud Puhkus).Kui tekib ootamatu olukord (näiteks, kui selleks ei ole võimalik laeva välja 48 tunni jooksul), siis me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik, ning jälgivad hoolikalt, et laeva tellimuse kiiresti. 3. Tagasiside Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jäta meid 5 tähte tagasisidet samuti.See on väga oluline, et meie ettevõtete arengut; Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet ilma räägid meile.Me oleme aus müüja, oleme teenib teile kuni teie rahulolu.

Märksõnad:Okoufen Tossud Valge, Meeste Tara Kingad, Valge, Meeste Treener, Onemix Kets, Puuma Mood Tossud, Kingad De Sport, Meeste Kinga, Teal Tossud Naistele, Dior.

Välistalla Materjal TPÜ
Ülemine Kõrgus madal
Kaugus Maraton(>40km)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Kohaldatava Koht Väljas Muru
Ülemine Materjal Nahk
Materjal micro fiber nahk/pehme vastupidav EVA
Sportlik ELUSTIIL
Brändi Nimi onemix
Tase Praktika Edasijõudnud
Sulgemise Tüüp Pits-Up
Spordi Liike töötab/sörkimine/walking/trekking/väljas
Hooaeg kevad/sügis/talv
Sportlik Jalats Tüüp Jooksukingad
Kinga Laius Keskmise(B,M)
Avaldamise Kuupäev Spring2019
Suurus USA 5,5-10 EUR suurus 38-40
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Mehed & Naised
Mudeli Number 1689
Occassions mänguväljak/jõusaal
Funktsioon Massaaž
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Sisetald Deodorization ja hajutada niiskus
Sisetald Materjal PU

Kirjutage arvutus!

ONEMIX Tossud Meestele, Mugav Silma Nahk Ülemine Sportlik Mees Sörkimine Koolitajate Naiste Valge Must Sport Jooksvad Kingad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted