Kerge kaal 320g 29er XC tubeless MTB Süsiniku Rim 30mm x 30mm UD Matt Läikiv 25mm sisemine laius maraton clincher ratta

€131.94

Saadavus: On laos

m63251

29er MTB XC 30mm Hookless 30mm Sügav UD Matt 24H 28H 32H Süsiniku Rim

Toote Spetsifikatsioonid

Tüüp Hookless Suurus 29er XC Rääkis Augud 24H 28H 32H Sügavus 30mm Välimine Laius 30mm Tiss Asendis Välise Nibud ARENGUARUANDE 583mm(tiss pea on lisatud) Jutustama UD Viimistlus Matt või Läikiv Pidurdus Pind Ei Kaalu 320±15g/pc Materjalist Toray T700 + T800 süsiniku Max Kaal Piirata 90kg Max Rääkis Pinge 180KGf Jalgrattasõit rehvirõhu 55psi Max Standardi EN Garantii 12 Kuud päritolukoha Xiamen

Vabatahtlik Spec

Decal Finish Rääkis Augud Decal Värvid Tiss Positsiooni matt või läikiv SPEEDSAFE 24, 28, 32, 36 Must, Valge, Punane, ect Sisemine või välimine

Tõeline Tehtud Pilte Salina

Erinevad Näitajad

Sise-Nibud VS Väline Niplite

matt versus läikiv

12K vs 3K vs UD

Nurgas Meie Tehases

Pakkimine ja Kohaletoimetamine

Me paki oma esemed hoolikalt, et tagada, et nad on suur tingimused, kui te neid vastu võtta.Mõned pildid allpool näitavad, kuidas me pack rattad.

Pakume tasuta kohaletoimetamine peaaegu iga riik maailmas.Täpne tarneaeg sõltub tarneviisi valida, välja arvatud töötlemise ajal.

Ostjad, kes ootavad, DHL või FEDEX, et olla laevandus meetod on vaja vaadata, kui teie kohaletoimetamise aadress asub kõrvalises piirkonnas.Kui jah, siis palun võtke meiega ühendust enne kui tellimuse.Laevandus tasud remote-ala on 35USD kallim.Kui te ei ole kindel, palun võtke meiega rohkem teavet.

Teie pakk saadetakse umbes 6 tööpäeva jooksul pärast teie makse läheb läbi.Erilist spetsifikatsioonid, see võib võtta veidi kauem aega.Jälgimise numbri, edastatakse kohe, kui teie saadetis on lähetatud, koos paketi pilte.

Tagasiside

Meie edu sõltub meie klientide rahulolu, seega positiivne hinnang on väga oluline meile.

Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et aidata teil lahendada mingi probleem.

Kui olete rahul meie kaupade ja teenustega, ärge kartke, et anda meile positiivne tagasiside, kus 5 tärni.

Tolli

PUUDUB garantii, mis käsitleb konkreetseid saabumise kuupäevad kohta KÕIK rahvusvahelise posti.Me EI vastuta mis tahes kohandatud viivitusi.Impordi Tasud, Maksud, lõivud ja maksud EI kuulu toote hind või merevedude kulusid.Need tasud on Ostja vastutusel.Palun kontrollige oma kohaliku tolliasutuse, et vaadata, mida need täiendavad kulud on enne ostu-või bidding.By tellimuse teil saavutada kokkuleppel meie poliitika.

Tagastab

Saate tagasi oma punkt 4 päeva JOOKSUL pärast pakki ei saanud...Aga Element PEAB olema tagasi kui see oli müüdud, koos kõik mis oli see, nagu sildid, pakendid, jne...Kui Punkt tuleb tagasi, kasutatud, avatud, kahjustatud või kaduma läinud...Ei ole tagasi antakse...Ostja on nõus Maksma kõik postikulud sh-tagasi saatmine.

Märksõnad:Mtb Ratta Süsinikust, Rattad De Carbon, 29er Rattapaari, 20-tolline Ratas Hub, Süsiniku Maantee Ratas, Magneesium Velje, 29 Süsiniku Ratas, 3sixty, 29er Süsiniku Rim, Lai Carbon Veljed.

Jutustama UD
Välimine Laius 30mm
Ratta Materjal süsiniku
Mudeli Number ST29XC3030
Pidurid Ketaspidur
Sügavus 30mm
Viimistlus UD läikiv matt
Rääkis Augud 24H 28H 32H
Tüüp Hookless Kerge XC
Rääkis Augu 24-30H
Lõpeta Matt või läikiv
Suurus 29er
Kohaldatava Jalgratas Mägi Jalgrattad

Kirjutage arvutus!

Kerge kaal 320g 29er XC tubeless MTB Süsiniku Rim 30mm x 30mm UD Matt Läikiv 25mm sisemine laius maraton clincher ratta

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted