Prantsuse Traat Kõrvarõngas Micro Sillutatud Kuupmeetri Tsirkoon Klipp Kõrvarõngad koos Riidepuu Aasa Järeldused DIY 24K Kuld Värvi Messing Kõrvarõngad Tegemine

€34.54

Saadavus: On laos

m6637

· Materjal: messing

· Suurus: 18*9mm

· Värv: 24K kuld värvi,

· Min.Järjekord: 50 tükki

· Muutmine: 1mm=0.039 tolli, 1 toll=25.4 mm

Märkus:

Värv võib veidi erineda tõttu ainulaadne värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida;

värv ja kuju võib erineda lõng, mille ühekordse kuid on sarnased.

Pilti näidanud, on esindatus punkt.Sa pead saama saadaval palju.

Kohaletoimetamine Meetod:

Üldiselt, oma tellimus saadetakse välja kaudu Hong Kong Air tähitult uksest ukseni teenus, jälgimine ja number on saadaval, et kontrollida, laevandus-staatus online, kui on rohkem, teeme otsuse, millist meetodit pakett peaks olema välja saadetud.

Maksetingimused:

T/T, Viisa -, lääne -, liit transferand, Alipay, TINGDEPOSIIDILEPING...

Tagastab:

1. Me oleme pühendunud, et anda teile parima võimaliku klienditeenindus.Kui te mingil põhjusel on rahul ostu, palun võtke meiega ühendust ja me aitame teile kiire lahendus.Palun andke meile tööd, küsimused.Me soovime, et lahendada mis tahes probleemi sõbralik viisil.

2. Meil on alati sõnumitele vastamiseks jooksul 2 tööpäeva jooksul (off-duty samal nädalavahetusel).Kuna erinevus ajavööndi vahel Hong Kong ja oma asukoha, mõnikord vastus on hilinenud.Kui te ei saa vastust meilt pärast 2 tööpäeva jooksul, kontrollige palun oma junk või spam postkasti.

3. Rahulolematu toote saab tagastada 14 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.Pakume täielikku toetust või vahetada, kuid me ei vastuta tagasi merevedude kulusid.Võtke meiega vabalt enne saatmist läbi oma tagasi.

Tagasiside:

1. Kuna teie tagasiside on väga oluline meie äri-ja arengu, me siiralt paluda sul lahkuda, positiivne tagasiside, millel on neli 5-Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR, lähtudes teie rahulolu meie kauba ja teenuse.Seda lihtsalt võtta, siis 1 minut.

2. Kahjuks, Kui teil on plaanis anda meile neutraalne/negatiivne tagasiside, sest teie halb ostu kogemus meile, palun võtke meiega igal ajal ühendust, et selgitada välja oma rahulolematust ja probleemi lahendada.

Võtke Meiega Ühendust:

Kui teil on küsimusi seoses minu esemed, palun võtke mind.Mul on väga hea meel, et vastata kõigile uurimiste.Sõnumite vastatakse aja jooksul, välja arvatud nädalavahetus & pühad.Kuna erinevus ajavööndi vahel HongKong ja oma asukoha, mõnikord vastus on hilinenud.Palun ole kannatlik, aitäh.

Märksõnad:Metallist Traat, Traat, Metallist Võre Riidepuu, Silver Traat, Metallist Lai Riidepuu, Metallist Traadist Riidepuu Coat, Metallist Nurk Riidepuu, Rant Traat, Metallist Rind Riidepuu, Ehted Traat.

Toote Tüüp Ehted Järeldused
Toote Omadused mikro sillutatud tsirkoon klipp kõrvarõngad
värv Kuldne
Lisaseadme Tüüp 24K Kuld Värvi klipp kõrvarõngad tulemused
Mudeli Number klipp kõrvarõngad loop riidepuu seaded
Kasutamine Kvaliteediga klipp earings koos Riidepuu Pistikud DIY Ehted Tegemine
Laevandus Tasuta Kohaletoimetamine Õhu kaudu Postitus
Min. et 50 tükki
Suurus see description
Metallide Tüüp Vask
Materjal Messing
Brändi Nimi CLDXUCLD
Ehted Järeldused Tüüp Ühendused
Ehted Stiil Kvaliteet Reaalne kullatud Messing micro sillutatud tsirkoon kõrvarõngad tulemused

Kirjutage arvutus!

Prantsuse Traat Kõrvarõngas Micro Sillutatud Kuupmeetri Tsirkoon Klipp Kõrvarõngad koos Riidepuu Aasa Järeldused DIY 24K Kuld Värvi Messing Kõrvarõngad Tegemine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted