Vintage Klassikaline Modal 2 Tükki Naiste Pikk Rüü Komplekti Printsess Pits Seksikas Värviga Nighty Sügis Kevad Mugav Sleepwear

€22.22

Saadavus: On laos

m6663

Kuna erinevates arvutites ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda eespool pildid.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

Kangas :

Sisemine Kangas : Pehme Modaal Välimine Kangas : Pehme Marli Ja Pits

Värv :

Sügav roosa /Sügav sinine /Valge /Punane

Suurus Teave:

Välimine Pikkus:116 cm, Rinnaümbermõõt :110 cm, Varrukas 53 cm, Sisemine Pikkus:106 cm, rinnaümbermõõt :98 cm (õlapaelad saab reguleerida)

Suurus Juhend Viide :

Kõrgus:150-170 cm Kaal: 40-65 kg

1. Sügav Roosa

2.Sügav Sinine

3.Punane

4. Valge

Andmed Näitavad,

1. Saadame punkte 1-5 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud.Veenduge, et teil on pakkuda õige kohaletoimetamise aadress ja tel.Kõik kaubad ainult vedada, et kohaletoimetamise aadress, kui teie. 2. Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus kolmekümne päeva jooksul,siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda. 3. Kui soovite, et saada kaupu kiiremini, palun võtke meiega ühendust.Me saame laeva, mida DHL / UPS/ TNT / DPD / FedEx.See võtab umbes 3 ~ 8 tööpäeva jooksul.

Märksõnad:Pizama Xs, Pajama Naised, Meeste Seksikas Hommikumantel, Rüü, Sulg Pikk Rüü, Väike Nighty, Pehme Velvet Kleit, Rüü Naised, Sleepwear, 2020 Populaarne Sinine Pajama Komplekti.

Mudeli Number Kaheksa tuhat viissada kakskümmend kaks
Toote Tüüp Rüü Komplekti
Materjal Polüester
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Muster Tüüp Tahke
Päritolu CN(Päritolu)
Kleidid Pikkus Keskel Vasikas
Sugu NAISED
Hooaeg Sügis
Rõve Pilt No
Brändi Nimi NoEnName_Null
Seksuaalse Alatooniga No

Kirjutage arvutus!

Vintage Klassikaline Modal 2 Tükki Naiste Pikk Rüü Komplekti Printsess Pits Seksikas Värviga Nighty Sügis Kevad Mugav Sleepwear

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted