Odavaim edendamine istmed paigaldada,VW Golf lüliti istme soojendus,soojendusega iste,auto vahetus ,süsinikkiu

€21.99

Saadavus: On laos

m6692

TERE TULEMAST MEIE ÕNNELIK POOD

Toote Kirjeldus: 12V istme soojendus,süsinikkiu auto istme soojendus.universaalne istme soojendus kõrge kvaliteediga firbre materjali ,VW Golf, Sagitar lüliti istme soojendus,soojendusega iste,auto lüliti

Punkt veetakse jooksul 1-20 tundi, kui kogu summa on tasutud.(Tavaolukorras) Kaup on rangelt test enne shipping.

Omadused:

Carbon Fiber materjalist, ei ole lihtne roostetama või murda

Kaks soojendusega padjad iga iste: 1 edasi ja 1 alumisel

Ohutu ja usaldusväärne

Kleeplint hulka, kellel on paigale, samal ajal uuesti istmekate

Mugav on vajalik sõidu talvel

Lüliti paigaldamist suurus:

Palun mõõta oma auto reserveeritud auk enne ostu.

Tehnilised andmed:

Materjal: Carbon Fiber

Mõõt: Ca.525MM x 280MM

Juhtme Pikkus: 2.5 M

Power Rating: DC12V 25 ± 2W /pad

Võimsus: 25 W /padi

Termostaat: 65°c ± 5 °c

Dual Temperatuuri Kontrolli Süsteem: Elektrooniline termostaat (sisse ehitatud, et iga padi) reguleerib elektrienergia / temperatuuri ringleva Jooksul süsinikkiust istme kütte pad.See süsteem reguleerib voolu võimsus ja säilitab täpne temperatuuri vahemik kas kõrge või madal seadistus.Vastava temperatuuri on, et alati tuleb jätta vastava taseme.

Komplekti kuulub: Vali vastavalt oma vajadustele

ÜKS koht =1 vahetus+1 kaabel+2 süsinikkiust küte padjad ( Saab paigaldada 1 asukoht )

KAKS ISTEKOHTI =2 lüliti+2 kaablit+4 süsinikkiust küte padjad ( Saab paigaldada 2 asukoht )

Ühendus skeem

See on ÜKS, ISTME pakett, Nagu allpool näidatud

See on KAKS ISTMETE pakett, Nagu allpool näidatud

Lüliti ja juhtmestik

Süsinikkiust küte padjad

Temperatuur protector

Lubadus: Mitte Armastuse Pärast 14 päeva jooksul.See tagastada .

Teil on Kaitstud Klõpsake Sünnitust.Palun Enioy Ostu Eest!See 12V süsinikkiust istme soojendus sobib enamik standardseid sõidukite, sealhulgas sedaan, MAASTUR, kaubik / väikebuss.Valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist, Pakub uuenduslikke kangast ja disain MAKSMINE 1. kui teil on mingeid probleeme maksmisega,siis palun võtke meiega ühendust! 2. Kui teil on vaja osta rohkem kaupu, kuid hind ei ole väga odav, või ei leia meie poest, võtke meiega palun ühendust!Tarneaeg VIIDE DHL UPS, TNT Express 3-15 päeva saab allkirjastada (Euroopa, Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Uus-Meremaa, Aasia arenenud riikides Kagu-Aasia riigid), Hiina Posti Tähitud lennuposti normaalses seisukorras tarneaeg järgmiselt: Transport aeg on lihtsalt viide Venemaa 15-35 päeva, Venemaa kaugemad piirkonnad: 45 päeva, kõige paketi 30 päeva jooksul võib allkirjastada pakett Türgi Rumeenia 15-35 päeva kõige paketi umbes 20 päeva, et allkirjastada Euroopa Arenenud Riigid Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Uus-Meremaa Jaapan, Lõuna-Korea, Singapur, Malaisia 5-20 päeva märk pakett Ja me soovitame ka teistele shipping viis meid nagu Šveitsi Postitus PostNL ,ePacket, Rootsi Postitus .Meie töökogemus Me teinud parima valiku vastavalt kaupade omadused nagu kui sisse-ehitatud aku ....Siis ohutum ja kiirem jõuda oma käed, et teha meid rahuldav .Soe märkus :eespool Nimetatud kord, kui see on viide, Kuid mitte reegel kauba jõudmise aeg meie koostöö meie poes on Niikuinii Kallis annavad meile võimaluse siis oma õnnelik, tulevad vaikselt .Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 35days tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Ostja vastuste eest (juhul) kõik tulumaksu või KÄIBEMAKSU mingil juhul.s.

TEENUS 1. Kõik tooted on kontrollitud ja pakendatud heas enne lähetamist. 2. Kõik tooted on 1 aastane garantii.Ja eriti 2 aastat garantii pikaajalise koostöö sõbrad. 3. kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste.Palun võtke meiega ühendust, esimene, enne kui nad annavad mitte positiivne tagasiside või vaidluse.me püüame oma parima, et lahendada probleeme. 4.On küsimusi, millele ei saa aru, teretulnud konsulteerima mulle, ma annan sulle rahuldavat vastust 5.Kui teil on küsimusi, võtke mind, ma ei lahenda kõiki probleeme teid GARANTII 1. Tagame, et kõik meie esemed on "nagu on märgitud" nende kirjeldused.Meie eesmärk on 100% klientide rahulolu iga müügi meil täielik. 2. Meie tooted on otse tehasest, ei ole keskel mees, ole kõrge markup, mistõttu saame pakkuda kvaliteeti punkte veel väga konkurentsivõimelise hinnaga. 3. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, enamik on vastanud koos 1business tundi

Märksõnad:Baule Golf 5, Phars Golf 4, Vw Golf 5, Skoda Superb B, Aria Golf 5, Golf 6 R Istmekatted, Egr Golf 6, Soojendus Ratast, Kleebis Vw, Hubane Jalad.

Toote Kaal 0.75kg
Toote Kõrgus 5cm
Toote Tüüp Istmekatted & Toetab
Kirje Pikkus 48cm
Seadistada Töö 1
Kohaldatava Hooaeg Sügisel Ja Talvel
Erilised Omadused Küte
Päritolu CN(Päritolu)
Mfg Seeria Number Carbon Fiber
Toote Laius 28cm
Materjali Tüüp Sünteetilised Kiud
Brändi Nimi JMANEYES

Kirjutage arvutus!

Odavaim edendamine istmed paigaldada,VW Golf lüliti istme soojendus,soojendusega iste,auto vahetus ,süsinikkiu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted