Ymying TASUMATA VANA F TŠAKRA TIIBETI Hõbe LAULMINE KAUSSI 9,5 cm + Puidust pulk

€8.55

Saadavus: On laos

m67646

***********************************************************************************************

Kui teil on mingeid probleeme,siis palun võtke Meiega Ühendust esiteks,me teeme oma parima, et lahendada probleem!

Olulisi puudusi ei ole kujutatud pildid on siin kirjeldatud-koos, väiksemaid vigu ja normaalset kulumist ei ole.Välja arvatud juhul, kui objekti on kirjeldatud nagu uus, oletame, seal on väiksemaid vigu ega kulumist, mis vastab a, mida kasutatakse toote kohta, arvestades vanust.

Ostuhinna rõõmsalt tagasi mingil põhjusel välja arvatud juhul, kui objekti on kirjeldatud kui on, ei tagasi.Laevandus ja tagasisaatmise postikulu EI tagastata või tagasimakstavate, kui ma teisiti otsustada iga juhtumi puhul eraldi.

Kui Tasuta saatmine on pakutud, et see on odavaim meetod võimalik raamatuid, mis on Meedia Posti teel.Kui Ostja on üldse mures aega, mis kulub toimetaja, palun kaaluda võimalust maksta lisatasu Priority Mail.

Positiivne Tagasiside on väga teretulnud ja antakse tagasi.Kui Ostja kavatseb lahkuda negatiivset tagasisidet tahes, palun võtke minuga ühendust esmalt nii, et ma võin püüda probleemi lahendada.

Palun küsida kõik küsimused, mida oleks võinud enne pakkumist.Ma olen õnnelik, et vastata küsimustele konkreetse kirje minu parima võime.

Märksõnad:Baton Juhul, Baton Omanik, Kuldne Tiibeti Kaussi, Tühi Puit, 12ga Omanik, Käsitöö Puit, Horisontaalne Kott, Kangas Tiibeti Kaussi, Tiibeti Kaussi, Tühi Puidust.

Materjal Metallist
Teema Maskott
Piirkondliku Funktsioon Hiina
Päritolu NP(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Ymying TASUMATA VANA F TŠAKRA TIIBETI Hõbe LAULMINE KAUSSI 9,5 cm + Puidust pulk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted