0-1100 kraadi celsiuse järgi K-tüüpi Termopaar probe 100mm-1000mm Andurid,Proovivõtturi läbimõõduga 3mm, k pistik-tüüpi kuum duaalsus

€13.22

Saadavus: On laos

m6769

Tehnilised andmed:

Liik: K

Sond suurus:Φ3x 100mm, Φ3x 200mm, Φ3x 300mm, Φ3x 400mm, Φ3x 500mm, Φ3x 1000mm

Temperatuuri vahemik: 0~1100℃

MAKSMINE:

1. Me võtame Alipay,PayPal,Western Union või pangaülekanne (T/T siin.

2. Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

KOHALETOIMETAMINE:

1. Me Laev Maailmas, välja arvatud mõned counntries ja APO/FPO.

2. Kõik kaubad saadetakse õigeaegselt pärast makse kinnitamist.Üksused saabuvad 30-60 tööpäeva jooksul.

Saabumise aeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid, võib see kestab kuni 60 tööpäeva.

3. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

4. Palun ÄRGE valige Hiina Post Tavaline Väike Pakettaknad, nagu laevandus nii, kui sa ei saa oodata kannatlikult, et shippin kord, kui me deklareeritud.

5. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

6. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.nii et ostja peaks vastuta maksu-ja tolli_maks tekkinud.Näiteks, Laser Pointer on vastuvõetamatu mõnes riigis.Seega palun kontrollige oma kohaliku tollipoliitika hoolikalt enne ostu.Või, me EI vastuta mis tahes rike, kohaletoimetamine, mis on seotud sihtkohta tolli küsimus.

7.Kuna toote hind on suhteliselt madal, vähem kui 5 dollarit toote, logistika majandus-pakett, mõned riigid mõnikord esineda kadunud asju, kuid see ei ole põhjustatud ettevõtete ja platvormide, kui sa valida teise logistika või osta 5 USA dollarit eespool toote, üldiselt ei tooda kadunud tükki.tänan teid mõistmise eest!

TAGASISIDE & VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST:

1. Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast seda vastu võtta.

2. Kui teil on küsimusi, siis palun julgelt post meie teenus spetsialistid 24 Tundi Päevas, 7 Päeva Nädalas.

Me vastame teile hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud meie vastus 24 tunni jooksul, siis palun lahkelt uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile nii kiiresti kui võimalik.

Tõsine Ostja Ainult!Palun kohas pakkumine ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee!

Märksõnad:K-tüüpi Termopaar M6, K-tüüpi Pesa, Termopaar K 3x10mm, Inkbird Itc, K-tüüpi Thermocoupl, Thermocoupl, K-tüüpi Termopaar Termomeeter, Termopaar K 8mm, Tm902c, K Termopaar.

Stiil Varjatud
Proovivõtturi Läbimõõduga 3mm
Võimsus Tüüp PUUDUB
Kasutamine Tööstus
Max Mõõdetud Temperatuur 120°C & Rohkem
Ekraani Suurus 1.9 Tolli & Alusel
Mudeli Number K tüüp
Teooria Temperatuuri Andur
Brändi Nimi hyxc
Ekraani Tüüp Digitaalne

Kirjutage arvutus!

0-1100 kraadi celsiuse järgi K-tüüpi Termopaar probe 100mm-1000mm Andurid,Proovivõtturi läbimõõduga 3mm, k pistik-tüüpi kuum duaalsus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted