Naiste Hobusesaba Beanies Sügis-Talvine Naiste Pehme Tahke Aine Värv Kudumise Kübarad Daamid Soe Räpane Kakuke Beanies Uute Tulijate

€4.05

Saadavus: On laos

m6877

Omadused:

1.Need beanies olid mõeldud hobusesaba auk mütsi, mis on ideaalne tõmmates oma räpane kakuke või kõrge hobusesaba.Koos vastupidav ja veniv kummipael, et kohandada igas suuruses või stiil juuksed.Pole tähtis, oma juuksed on paksud, õhukesed, lokkis, lainelised, sirge rastapatsid punutised, jäme või peen kandma mütsi tihedam ümber pea suur poni saba või bun saab hoida otsite super moodsad.

2.Sel talvel beanie müts saab kasutada paljudes olukordades-ja on korralik, nagu sünnipäevade, väljas mängud, vaba aeg jne.Naiste soe müts koo saab olema talvel ja sügisel, kooskõlas tänapäeva mood ja sobib kõik naised ja teismelised gilrs.

3.Nende moe beanies olid valmistatud 100% kõrge kvaliteediga akrüülist, vastupidav pehme ja veidi raskemad kui tavaline akrüül, ja kunagi ei ärritada teie nahka.

4.Ükskõik, pea suurus või hull soeng, see termilise müts venitada, et sobib teile.Võite ka katta oma kõrvu.Seda saad liibuma oma peaga nagu saamist, suur kallistus.

5.Keegi, kes on tundlikud teatud materjalide, võite valida meie Alepo talvel aksessuaar, see on päris käsitsi kootud pehme tunne, ei lase sul tunda sügelev üldse.Saate ka esitada oma sugulastele või sõpradele, seda suurepäraselt sobib eri juhtudel ja sobib nii meestele kui ka naistele.Style & Trend soe kingitus valik.

suurus :ühise Põllumajanduspoliitika ümbermõõt 54-60CM

Märksõnad:Beež Parukas Hobusesaba, Harajuku Talvine Müts, Talvel Hobusesaba Müts, Koo Hobusesaba Beanies, Müts Saba, Naiste Beanies Hobusesaba, Mere Müts Daam, Pea Mannekiini Vahtplasti, Ponytqil Talvine Müts, Dome Juuksed.

Päritolu CN(Päritolu)
Sugu NAISED
Mudeli Number Silmkoelised Ja Heegeldatud Hobusesaba Müts
Funktsioon Soojusenergia
Materjal Akrüül
Muster Tüüp Tahke

Kirjutage arvutus!

Naiste Hobusesaba Beanies Sügis-Talvine Naiste Pehme Tahke Aine Värv Kudumise Kübarad Daamid Soe Räpane Kakuke Beanies Uute Tulijate

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted