Riverruns UPF 50+ päikesekaitse Käe Varrukad, Kamuflaaž Elastne Käsi Soojem Meeste ja Naiste jaoks Kalapüük, Korvpall, Jooksmine

€10.02

Saadavus: On laos

m7096

Sertifitseeritud UPF 50+ koos UV Kaitse SPF

Täiuslik uv kaitse,üle 98% uv on blokeeritud.Imeline arm varrukad kaitsevad nahka vormi päikesepõletus,nahavähk ja vananemine.Mingeid kunstlikke spray-kemikaalide kohta.

Ultra-Mugav Jää Elastne Hingav Kangas

4-suunaline stretch ja kiire Polü kangast hoiab sind kuiva ja lahe tunne.Tehniline kangas taht niiskuse eemale oma naha ja hingab vabalt.Isegi mugavam, kui see, et ei kanna.

Parim Õmblusmasinad Protsess

Me kasutame keerulise nelja-nõela kuus-traat protsessi elastne köis lisada lainekujulised non-slip silikoon positsiooni biitseps, et tagada anti-slip efekti ja annab suurepärase mugavuse.Varruka ei kukkuda isegi siis, kui olete tegelenud jõuline vabaõhuspordi.

Tuua Looduse Ekstreemsed

Inspiratsiooni disain pärineb loodusest, mis tähendab, et integreerida ennast loodusega.Me kehtivad ka sama disain kindad ja väljas kaela gaiter ja palju teisi tooteid.

Müügijärgne Teenindus

Sobib kõigile sise-ja välistingimustes sport.Lisaks päikesekaitsetoodete, see võib aidata leevendada lihaste valulikkus.Saad täieliku toetuse või asendamine, kui te 're ole rahul toode mingil põhjusel.Miks Peaks Teil Riverruns Käe Varruka?

· Kui Riverruns hingav käe varrukad on suurepärane partner väljas spordi ja kaitseb sinu käsi või käed päikesepõletus.

· Mitte ainult ei mõjuta päikese kaitse, vaid ka kaitseb käsi teiste väliste vigastuste eest.

· Need käe varruka annab teile ootamatuid üllatusi, kui te ületada džungel või loodusliku keskkonna.

· Mitme professionaalse ja keeruline õmblemine protsess, kahekordne eluiga võrreldes teiste brändi käe varrukad

· Viis erinevat värvi, stiili, disaini, inspireeritud loodusest.Rohkem mustrid on kavandatud.

Miks Valida Riverruns brändi?

Me järgime rangetele laboris ja tootmise standarditele, mis on akrediteeritud vastavalt ISO 9001. Ka meie klienditeeninduse meeskond, mahutab teid mis tahes ajal päeval oma päringud—isegi tooteid, mis on ostetud mitu kuud tagasi.See on see, mida tõeline muretu ost tähendab.

Märksõnad:Kalapüügi Tangid Pesca, Landid Lendavad Riverruns, Näidis Püügivahendite, Armastus Pesca, Kate Pesca, Kalapüük Kalapüük Kastid, Lixada Meelitada Realistlik, Noorte Püügivahendite, Rahandus Püügivahendite, Nümf Realistlik.

Application2 Korvpall
Brändi Nimi Aventik
Color5 Fishscale Valge
Taotlust, 1 võttes arvesse Kalapüük
Color2 Madu Mahus
Application4 Jalgpall
Application5 Rattasõit
Color1 Fishwater
Size2 L
Application6 Jooksmine
Cap No
Color3 Luu Kalad
Application3 Golf
Color4 Fishsacle Sinine
Size3 XL
Application7 Tegevused Õues
size1 M

Kirjutage arvutus!

Riverruns UPF 50+ päikesekaitse Käe Varrukad, Kamuflaaž Elastne Käsi Soojem Meeste ja Naiste jaoks Kalapüük, Korvpall, Jooksmine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted