Kuivtoit Kamber 6-Grid Teravilja Automaadid Toidu Ladustamise Mahuti Köök hoiustamiseks ettenähtud Teravilja -, Riisi -, Pähklid, Suupisted, Tera

€8.98

Saadavus: On laos

m7130

Bullet Punkte:

1、Sobib Eri Tüüpi: kuivtoit Kamber sobib igasuguse kuiva toiduained, nagu teravili, kommid, kaerahelbed, pähklid, oad, riis, kohv, jne.Vasta pere vajadustele.

2、ealed Hoidmine: ülemine kaas on hea õhutiheduse, mis aitab ära hoida toidu aegunud ja säilitada oma värskuse.Jaotus nõudlus võib säilitada toidu hügieeni.

3、asy kasutada: läbipaistev keha saab rahuldada oma vajadusi kohe, lihtsalt pane kauss alla dosaatori ja vajutage nuppu.

4、Kasutavad Lapsed: See on ideaalne valik vanematele, kelle vanemad edendada nende laste sõltumatuse või kes elavad tervena või kaalu tundlikud grupid.

5、Kõrge kvaliteediga Materjal: vastupidav plastikust konteiner on valmistatud kõrge kvaliteediga toidu-hinne plastikust, mida saab kasutada pikka aega ja on ohutu teie ja teie pere.Top katet on võimalik eemaldada, kuid see on mugavam lisada.Top katet on võimalik eemaldada, lihtne lisamine teravilja.

Omadused:

1. Sobib Erinevate: kuivtoit Kamber sobib igasuguse kuiva toiduained, nagu teravili, kommid, kaerahelbed, pähklid, oad, riis, kohv, jne.Vasta pere vajadustele.

2. Hermeetilised: ülemine kate on hea õhutiheduse, mis aitab ära hoida toidu aegunud ja säilitada oma värskuse.Jaotus nõudlus võib säilitada toidu hügieeni.

3. Lihtne kasutada: läbipaistev keha saab rahuldada oma vajadusi kohe, lihtsalt pane kauss alla dosaatori ja vajutage nuppu.

4. Kasutavad Lapsed: See on ideaalne valik vanematele, kelle vanemad edendada nende laste sõltumatuse või kes elavad tervena või kaalu tundlikud grupid.

5. Kvaliteetne Materjal: vastupidav plastikust konteiner on valmistatud kõrge kvaliteediga toidu-hinne plastikust, mida saab kasutada pikka aega ja on ohutu teie ja teie pere.Top katet on võimalik eemaldada, kuid see on mugavam lisada.Top katet on võimalik eemaldada, lihtne lisamine teravilja.

Tehnilised andmed:

Materjal: plastik

Muster: 6-cell tera riisi kopp

Suurus: umbes 40*16*25cm/15.75*6.30*9.84 tolline

Sobib: hoida palju terad, jahu, mung oad, riis, kaerahelbed, kohv, jne.

Pakkeleht:

1*Kuivtoit Dispenser

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Märksõnad:Kaasaegse Decor, Toidu Ladustamise Mahuti Komplekt, Juustu Säilitamine, Ring Mahutid, Ladustamine Toidu, Köök Pesu Hoidmine, Kauba Köök, Ladustamise Mahuti, Näiteks Spice Ladustamine, Teravilja Loobuda, Hallituse Riis.

Stiil Kaasaegne
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

Kuivtoit Kamber 6-Grid Teravilja Automaadid Toidu Ladustamise Mahuti Köök hoiustamiseks ettenähtud Teravilja -, Riisi -, Pähklid, Suupisted, Tera

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted