Lahtiste Lehtedega Poorne Kompostrini Sobib A4b5a5 Lahtiste Lehtedega Märkmik Sisemine Leht Kompostrini

€11.23

Saadavus: On laos

m72709

toote kasutusjuhendit

Toote nimetus: Lahtiste lehtedega sisemine leht kompostrini

Toote kaal: 200g

Tehnilised andmed: 6 auku

Mulgustamiseks paksus: 6mm

Mulgustamiseks meetod: käsitsi

Avade arv: 30 augud 26 augud 20 augud 6 augud või DIY augud

Toote mõõdud: 118*56*58mm

TEADE:

Meie Tooted:

Me kasutame tõsi, fotod, et näidata meie tooted, mida sa näed, mida saad.Suurus viga +-3cm on normaalne.Valgustuse mõju värvi vahe on normaalne.

Meie Teenus:

Võite vestelda meile kõik küsimused kaudu TradeManager, me vastame teile õige tee, Kui me ei ole online, siis palun e-mail meile, me võtame teiega 24 tunni jooksul .

Maksmine:

Me võtame Deponeerimine, Krediitkaardi, Visa, Master, TT ja Raha broneerija .Kui teil on vaja, et maksta meile muul moel, palun võtke meiega ühendust e-posti teel või online TradeManager.Enne maksmist palun kontrollige oma kättetoimetamise info: aadress, nimi, postiindeks, telefoni numbreid jne.

Tulu Mõiste :

Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.

Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Märksõnad:Teataja Ning Sülearvuti, Nurk Raud Nurgas, Armas Sülearvuti, Teataja, Dot Sülearvuti, Notepad, A5 Märkmik, Mäng Sülearvuti, Kook Xiaomi, Planeerija.

Mulgustamiseks paksus 6mm
Punch teed manuaal
Brändi Nimi LZN
Löögid 6
Mulgustus-Režiim manuaal
Neto Kaal 200 grammi

Kirjutage arvutus!

Lahtiste Lehtedega Poorne Kompostrini Sobib A4b5a5 Lahtiste Lehtedega Märkmik Sisemine Leht Kompostrini

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted