Käsitsi õmmeldud Musta PU Kunstlik LeatherSteering Ratta Kate BMW E39 E46 325i E53 X5

€13.34

Saadavus: On laos

m74432

Palun kontrollida ja võrrelda oma auto rooli rooli pilti enne ostu. (Meie rool katted on kohandatud toodet,kui seal on mingit vahet,see ei sobi)!Märkus 1:Toote Materjal:Kunstlik Nahk(Sünteetiline Nahk) 2: Kui teil on erisoove jaoks materjali,siis palun olge ettevaatlik, et osta,tänud! 3: See toode on rooli kate,mitte, on rool!Pakett sisaldab: 4:Kui teil on vaja muid stiile, palun võtke meiega ühendust aega!Me kohandada tooteid, mida vajate teie jaoks!Sobib auto mudelid:Sobib Sobivate automudelite:Sobib BMW E39 E46 325i E53 X5(Lihtsalt viide).Pakend sisaldab: 1x Rool katta, 1x nõel, 1x lõng, 1x kahepoolne teip, 1x kaabits.

Palun ärge eemaldage originaal nahast !

MAKSMINE: 1. Maksmine Krediitkaardiga, pangaülekandega ja muid makse, mis AE toetab. 2. Palun loetlege teie erinõuded (värv, paketid, väärtus deklaratsiooni, jne.) kui tellimuse või jätke teade meile.VEDU: 1. Palun veenduge oma kättetoimetamise aadress on õige.Palun jätke meile oma kättesaadavad telefoni number.See on vajalik postkontori Hiina kui täites shipping kujul!! 2. Tavaliselt me TASUTA LAEVA paketi kaudu müüja laevandus meetodeid.Palun võtke meiega ühendust, kui soovite laeva poolt teistele shipping mudelid, nagu DHL, UPS, FedEx, EMS jne.kui tellimuse.MÄRKUS: Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.TAGASTAB & GARANTIID: 1. Me kontrollime punkt hoolikalt enne shipping. 2. Kui te ei ole rahul toote mingil põhjusel, võtke meiega ühendust.Me kas saadame sulle uue ühe või tagastab raha nii kiiresti, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.TAGASISIDE: Kui teil on meeldiv ostu kogemus meie poest, jätke palun positiivne tagasiside meie toodete ja teenuste koos 5-tärni hinnang.Palun võtke meiega mis tahes probleem, ja anna meile võimalus seda lahendada enne lahkumist negatiivne tagasiside.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud.

Märksõnad:Bmw G20 Pool, Bmw X6, Tv-bmw E65, Käigukanginupp Bmw E 39, Bmw E46 Interiour, E46, Bmw E39, Aparatuuri Bmw Tarvikud, Kate Passi, Bmw E46.

Brändi Nimi APPDEE
Lõnga värv Must,Punane,valge,Sinine,Hall lõng
Toote Kõrgus 6inch
Stiil Must sile nahk + Must perforeeritud leat
Erilised Omadused Kvaliteetne,Hingav ja mugav
Materjali Tüüp faux nahast
Materjal Kunstlik nahk,PU Nahk
Toote Laius 16inch
Väline Testimine Sertifitseerimine ISO9000
Mudeli Nimetus BMW E39 E46 325i E53 X5
Paigaldamise meetod Käsitsi Õmblemine ,DIY
Tüüp Käsitsi Valmistatud
Toode Auto Rooli kate
Kirje Pikkus 28inch
Elemendi Läbimõõt 38inch
Toote Tüüp Rooliratas & Rooli Rummud
Toote Kaal 0.33kg

Kirjutage arvutus!

Käsitsi õmmeldud Musta PU Kunstlik LeatherSteering Ratta Kate BMW E39 E46 325i E53 X5

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted