6 Piececs/Set Silikoon Venitada Kaaned Hoida Värsket Pan Köögitarbed Kausi Poti Kaas Korduvkasutatav Silikoon Kaas Toidu Wrap Köök Tööriistad

€4.29

Saadavus: On laos

m7640

Toote Nimetus: Köögitarbed Kaaned Komplekt: Kokku 6 tükki /set Läbimõõt suurus: Umbes 20.5 cm 16.5 cm /14.5 cm 10.5 cm /9.5 cm 6,5 cm Materjal: BPA Vaba Silikoon Kaal: 100 g Sertifitseerimine:SGS / CE / EL Soovitada: 1:Motiiv: Venitada Korduvkasutatavad forever 2:Application:Sest kõik Toidu või joogi hoida värskena pikka aega . 3:Occation:Köök Firma Väljas 4:Kasutatav:Ring, ruut või ristkülik Kausi Poti Pan Cup klaas ja nii edasi.Nad on väga Lihtne, et hoida värske Keedetud pott, Mikrolaine ahi, Nõudepesumasin, Külmik kodus :-).

VALID MEID, Meil on Õiguslik Tehase, mille skaala on suur ja on terve suur keskkond.Hea Laevandus viisil: 1. Me laev maailmas,lihtsalt valida, kas sa tahad saatmise võimalus! 2. Me tavaliselt laeva oma paki sees 2days kui teie makse on laekunud,nii et kui te tellimusi,palun on makse kohe,suur tänu !Kui te neid vajate kiiresti,lihtsalt maksma Vastava kulleri tasu oma valiku,saadame teie paki Eeliskorras :-) Tagasi Policy: 1. 7 päeva rahulolu garantii.Kui te arvate, et esemed ei ole kirjeldatud,või esemed, purustatud ajal tarne ja nii edasi,pls võtke mind esiteks,tänu oma arusaam. 2. See on minu rõõm, et probleem lahendada siis,tänan sind nii palju!Positiivne Tagasiside firmast: 1. Kui teie kirje saabub seisukorras, Palun jätke positiivne tagasiside meie jaoks ja 5 tärni DSR skoor ,väga paljud suured tänud :-) 2. Meie automaatne süsteem, teevad sama teile ühe minuti jooksul. 3. Palun võtke meiega ühendust, kui teil on mõni küsimus, element,me hakkama hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Lihtsalt hea idee on meile väga heaks, mis pakub paremat teenust.

Märksõnad:Pood Tapas, Köök Tarvikud Silikoon Sõela, Pehmest Silikoonist Venitada Kaaned, Kaanega Pott, Kaane Vaakum, Kaas Köögitarbed Silikoon, Silikoon Venitada Kaaned, Komplekt Silikoon Venitada Kaaned, Plaadid Tapas, Kivi On Kaetud Praadida Pannil.

Kasutatav Kõik Toidu või Joogi hoida värske
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Top Toidus
Taotlus Köök Firma Väljas Pulm Puhkus
Osta tüüp Kokku 6 tk/komplekt
Korduvkasutatav Jah
Sertifitseerimine SGS / CE
Materjal BPA Vaba Silikoon
läbimõõt suurus Umbes 20.5 cm 16.5 cm /14.5 cm 10.5 cm /9.5 cm 6,5 cm
Tööriistad Ring, ruut või ristkülik Kausi Poti Pan Cup klaas
Venitada Jah

Kirjutage arvutus!

6 Piececs/Set Silikoon Venitada Kaaned Hoida Värsket Pan Köögitarbed Kausi Poti Kaas Korduvkasutatav Silikoon Kaas Toidu Wrap Köök Tööriistad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted