Kõrge Kvaliteet, Hõbedane Värv Ja Kuld Rist Krutsifiks, Roostevabast Terasest Mens Ripats Koos Kasti Kett Unisexs Kaelakee 24"

€6.78

Saadavus: On laos

m7699

Miks on vaja Roostevabast Terasest Ehteid?

Kvaliteetsest roostevabast terasest on kõrge vastupidavus rooste, korrosiooni ja halvustata, mis nõuab vähest hooldust.Roostevaba teras on üks kõige bio-ühilduv metallid, nii roostevabast terasest ehteid on hämmastavalt allergikutele, sest tema anti-allergiline omadused.Nagu üks tugevamaid kõik ehted metallid, ta ei oksüdeeru ja on väga vastupidav.Kõik muudab top moe aksessuaar täiendada oma garderoobi koos klanitud, kaasaegne stiil, mida pakub meie roostevabast terasest ehteid.

Pood Sissejuhatus

Meil on roostevaba terase tehase,imporditud saksamaa kasutatud metalli.kõrgete ion plating tehnoloogia.Topquality 316L kõrge poleerimine roostevabast terasest kuuba link kett kaelakee või käevõru, Valmis esmaklassilist poola jaoks klanitud ja kogenud vaata, nii et see ei roosteta ega määri veega või nisu kui tavaline teras ei.Roostevabast terasest ehteid on populaarne nende seas, kes võib olla metalli allergia, sest tema Allergia Ohutuse -, Nikli-ja pliivabad, ei ärrita nahad, ja mugav, endurable ja taskukohane.

Kliendi Rahulolu

1. Palun ärge kõhelge meiega ühendust kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast ostu.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu. 2, Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige ja tarnitud enne maksmist. 3. Tellimus saadetakse jooksul 2 päeva jooksul pärast makse comfirmed. 4. Palun comfirm kohaletoimetamise pärast tarnitud. 5. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste,palun kindy jäta 5 Tärni ja jagada oma familry ja sõber. 6. Kui teil on mingeid probleeme,siis palun võtke meiega ühendust frist enne, kui sa lahkud mis tahes negatiivset tagasisidet,me lahendame teie jaoks probleem!

Kohaletoomise info

Tavaliselt me laeva korraldusi jooksul 2 päeva, kui me seda saada makse.Me laev maailmas, mida Moobo.ee Standard Shipping saate kontrollida logistika teavet selle lingi:http://global.cainiao.com see võtab tavaliselt 15-35 päeva, et jõuda, kuid mõnikord võib see võtab umbes või rohkem kui 35 päeva(see võib mõjutada post office, kohandatud või ilm, jne).Kui üksused, veel pole saabuvad sa pärast 35 päeva, siis palun võtke meiega ühendust, me lahendame probleemi kiiresti!Kas sa tahad saada kiiresti?Saate valida, DHL Või EMS Või Moobo.ee Premium Laevandus, ja siis me saadame sinu üksuste poolt väljendada ja sa saad seda 3-10 päeva tavaline!

Garantii

Pakume 30 päeva garantii,kui füüsiline kvaliteet toimuvad 30 päeva jooksul garantiiaja lõppu,me saata või raha tagasi,võtke ühendust meie klienditeenindusega frist,tänu

Tagastamine Ja Hüvitamine

1. Kui see pakett tagasi / kadunud ,me saata tasuta või toetuse 2. Kui vigane / katki / valesti punkt, me saata tasuta või toetuse 3. Suurus exchange/ isiklikult ei meeldi, me saata (ostja tasub postikulu) või toetuse

Märksõnad:Kotkad Aku 260a, Festival Diy Varustus, Elektri-punane Rõngas, Eagles Särk Khabib, Kotkad Lõuna-auburn, Kotkad Vabaaja Jalatsid, Kotkas, Valge Sulg, Kaane Klamber Audi A3, Eagt Päris Toiduvalmistamis.

Sündmus Aastapäev, Audit, Kingitus, Pidu
Suurus 40mm*26mm,(1.57''*1.02''),14G
Toote Tüüp Ripatsid
Kuju\muster Loomade
Trahvi või Mood Mood
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Stiil Hiphop/Rock
Materjal Metallist
Ripatsid Tüüp slaid
Brändi Nimi Vanaema Stiilne
Hulgimüük Et $200, Tasuta DHL/EMS/AliExpress Premium Shipping
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Sugu Unisex
tingimus 100% Täiesti Uus
värv Kuld
Drop shipping Nõus tilk laevandus, nr invoic või laekumise pakett
Funktsioon Tuju Tracker
päritolu Guangzhou,Guangdong, Hiina (Mandri)

Kirjutage arvutus!

Kõrge Kvaliteet, Hõbedane Värv Ja Kuld Rist Krutsifiks, Roostevabast Terasest Mens Ripats Koos Kasti Kett Unisexs Kaelakee 24"

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted