2020 mitmekihilise Punk Rock Choker Kaelakee Naistele, Meestele, Kuuba Link Kett Kaelakeed Krae Clavicle Avaldus Ehted Kingitus

€7.19

Saadavus: On laos

m78538

Toote Nimetus:

2020 mitmekihilise Punk Rock Choker Kaelakee Naistele, Meestele, Kuuba Link Kett Kaelakeed Krae Clavicle Avaldus Ehted Kingitus.

Toetame dropshipping/hulgimüük

Materjal: Raud Tüüp: Mitut kihti kaelakeed naistele Hulka kuuluvad: Laid Metallist kaelakee Net Kaal: 104g Värv : Kuld/Kiip Värvi Abil: Valentine ' s Day, Pulmad, Emade päev,Pidu, Kaasamine, Klass, Dating, Rannas, Kodus, Kontoris ja igapäevaelus

Laevandus

1、Punkt saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast täielikku tasumist. 2、Shipping aadress peab olema kinnitatud. 3、Punkt transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.See on väljaspool meie kontrolli.Kui te ei ole saanud oma kauba, palun võtke meiega ühendust.Me teele ja aitab teil lahendada probleemi.Täname oma arusaamist.

Võtke meiega ühendust

1、Kui olete leidnud mingeid küsimusi, võtke meiega ühendust, ja me püüame oma parima, et vastata teie küsimustele 24 tunni jooksul. 2、Kui olete rahul meie toodete, palun jätke positiivset tagasisidet täis tähti meile. 3、Palun aru, et me oleme suletud nädalavahetustel või pühade ajal, nii et seal võib olla väike viivitus nädalavahetustel või pühade ajal, me püüame oma parima, et vastata kõigi sõnumite järgmisel tööpäeval.

Tagastamise poliitika

Me nõuda, et te saada tegelik pildid kirje saanud, koos selle pakendi (näitab silt pakendil).Palun andke meile teada põhjus.See on meie SOP, meil teatud ja salvestada eesmärgil.Me oleme huvitatud, et neid lahendada nii, et ostja eelistab.

Tagasiside

1. Kui olete rahul meie kaupade lahkelt võtta paar minutit, et jätta positiivne tagasiside täis tähti meile. 2. Kui te ei ole rahul, palun andke meile teada enne lahkumist negatiivset tagasisidet, me teeme oma parima, et probleem lahendada.

Märksõnad:Punk-Rock Stiilis, Rock, Gooti Rock, Kett Mees Paks, Kett, Jää Kett Meeste Ring, Hip Hop Ehted Naine, Layne Staley, Rock Top, Kett Kuuba Link.

Metallide Tüüp Raua sulam
Toote Tüüp Kaelakeed
Kuju\muster RING
Kett Kaelakee kuuba lülidega Ehted kaelakee
Keti Tüüp Link Kett
Sündmus Pidu
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu NAISED
Brändi Nimi PuRui
värv Kuld/Hõbe Värvi
Taotlus Pool Aastapäeva Pulmi, Sünnipäeva Kaasamine
Materjal Metallist
Stiil 3 Collares femmes
Funktsioon Tuju Tracker
Ehted Multi pani kaelakee
Stiil Punk
Kaelakee Punk stiilis metallist kaelakee
Trahvi või Mood Mood
Ripats Suurus PUUDUB
Kaelakee Tüüp Ketid Kaelakeed
Mudeli Number X01202MT5
Stiil 2 Kaelakee Naised, Mehed
style1 Jõulud halloween jewlery kingitus
Ühilduvus Kõik Ühilduvad

Kirjutage arvutus!

2020 mitmekihilise Punk Rock Choker Kaelakee Naistele, Meestele, Kuuba Link Kett Kaelakeed Krae Clavicle Avaldus Ehted Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted