14 tk Golden Rose Meik Pintslid Sihtasutus Pulber Huule-Kulmu Harja Kosmeetiline Vahend, Ilu ja Harjade Puidust Käepide Make up Pintsel

€6.12

Saadavus: On laos

m78902

Kuum 14 tk Meik Pintslid Sihtasutus Pulber Eye Shadow Brush Tõusis Kuldne Käepide pinceaux Ilu Harjad Vahendid moodustavad Harjad

meik harja sealhulgas: Pulber harjad, Foundation Brush, Concealer Brush, Lauvärv Brush, Pintsel Kulmude, Põsepuna Pintsel, Lip Brush, Ripsmetuši Harja jne.

Värv: must puidust käepide

Harja Materjal: Sünteetilised Juuksed Käepide Materjal: Metall ja puit pikkus: 14-17 cm

Komplekti kuulub: 14x Meik Harja

Kuidas kasutada harja: 1.Määra oma valikut toodet pintsli,alustada kohaldades meik kaugusel kesklinnast ja nägu. 2.Kasutades "Push and Pull" motion,glide pintsli kogu pind naha segu. 3.Lõpeta ära segamine kerge,ringikujuline liikumine.Kuidas puhastada Oma Pintslid: 1,Koht pintslid soojas vees. 2. Kanna väike kogus õrn šampoon harjad ja töö kerge vaht. 3. Loputa harjad põhjalikult voolava vee all.Sa märkad, et vesi sealt võsa on toonitud alates kaitsekatte. 4. Jätka loputamist kuni ei värvi lehed harja. 5. Laske sellel õhu käes kuivada.Märkus: 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage 1-2mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.Tagasiside: 1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .Kui sa näita meile pildil nii 5 tärni, me anname teile $2 Kupongid oma järgmise järjekorras.

2. Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside või ei üksikasjalik hinnang.

Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.Umbes maksmine: Me toetame VIISA, Webmoney, Qiwi Rahakott, Boleto, Maestro, Lääne-Unioin, pangaülekandega, B ancontact, Moobo.ee Tasku ja nii edasi.Kohaletoimetamine: Tavaliselt me laeva paki välja 72 tunni jooksul.

Märksõnad:Meik, Huule Läige, Merineitsi Makeup Brush Set, Make Up, Sm Pastapliiats, Valge, Artifici Lill, Käsitöö Puit, Remondi Komplekt, Lihtne Meik Vahendid, Huulepulk.

maquiagem pincel maquiagem pinceis de maquiagem pinceaux maquillage
bruhs värv sinine lilla , punane, kollane
pehme juuksed meik harja pinceaux de maquillage lauvärv pintsel
Harja Materjal Sünteetilised Juuksed
Brändi Nimi kainuoa
Pikkus 14-17 cm pennelli trucco
Tüüp 2 näo võimsus huule silmad pruun meik komplektid Professionaalne Tööriistade Komplekt
ilu harja kosmeetilised vahendid pintslite komplekt harjad komplekti pinceaux pinceaux maquillage
Mudeli Number Kosmeetika Meik Pintslid Set Pincel maquiagem
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutatud Komplekti & Kits
Toote Tüüp Meik Harja
Käepideme Materjal Puit
kõrge kvaliteediga kosmeetika harjad pulber harja lip brush pintsel silmade varju
Suurus regular makeup brush
Kogus 14pcs

Kirjutage arvutus!

14 tk Golden Rose Meik Pintslid Sihtasutus Pulber Huule-Kulmu Harja Kosmeetiline Vahend, Ilu ja Harjade Puidust Käepide Make up Pintsel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted