100tk Mix Kujuga Kristallid, Klaas Päevavalgus Küünte Kive Hõõguv Öö Marquise Värviline Kalliskivid 3D Nail Art Teenetemärgid

€5.49

Saadavus: On laos

m79753

Hulgi-ja Rohkem Stiile, Klõpsake Järgmised Pildid:

Komplekti kuulub:

1x100pcs/pack Nail Art kive Omadused: Super Läikiv pilt kive Bling-Bling-Bling, väga Väga ilus kive maniküür Sobib professional nail salon, nail art kooli / kolledži, nail art kunstnik ja isiklik / kodus kasutamiseks, hulgimüük, jne Lihtne lisada/ eemaldada/ muuta näpunäiteid.Lihtne ja mugav kasutada.Võimaldab teil kujundada fantastiline nail art Ideaalne tava, demo ja windows ekraan, 3D Küünte Disain liim kive maniküür.

Pildid:

Maksmine 1. Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.Asendamine/Vahetamine 1. Kui te ei ole rahul punkt võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul pärast saate kirje ja palun tagasi toote esialgses seisukorras .Me anname teile kogu toetust või asendamine oma ostu. 2. Ostja tasub tagasi saatmise hind, olenemata mis tahes põhjustel. 3. Me tagame, et meie tooted toimivad tavaliselt enne postitust.Kui tooted on katki enne saabumist teile kõik, mida peaks tegema, on võtta foto, et näidata meile meie purunenud toode.Lubame, et maksab tagasi 100% oma raha.Umbes Tagasiside 1. Teie Rahulolu on meie peamine eesmärk ja teie tagasiside on meile väga oluline.Me tahame, et meie kliendid oleks 100% rahul oma järjekord. 2. Kui teile saadeti objekt ja rahul tootega, siis palun võtke hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet.ja 5 hinded DSR.Me ei jäta 5 Hinded DSR tagasiside teie jaoks. 3. Kui mingil põhjusel te ei ole oma ostuga rahul, palun võtke meiega ühendust kiri ja me teeme oma parima, et lahendada see. 4. Ärge jätke neutraalne või negatiivne tagasiside ilma teatise koos meiega.Võtke meiega ühendust: 1. Kui teil on küsimusi või vajate mingit abi, palun võtke meiega ühendust! 2. Võite meiega ühendust jättes meile sõnum Moobo.ee TradeManager või kirjuta meile! 3. Nii et palun võtke meiega igal ajal.

Märksõnad:Ws2812 Pinge, Punane Skiry Villa, Rolleiflex Kork, Toetust Tombow, M5plus Aku, Ws2812b 12v Ip, Algne Jacob, Teekann Auto 24v, Sise-ja Väliskeermestamiseks Pits.

Materjal Klaas
Nimi 3D kive kristallid, kalliskivid, ehted teemandid teenetemärgid
Kuidas kasutada kivid Liimi kive teenetemärgi küüned
kalliskivid Kuju Langeb pisar waterdrop vihmapiisk küünte ehted ja kaunistused
Suurus Fluorescent Glass Nail Rhinestones Glowing in the Night
K9 Kristallid Ära Super sädelevat rhinestone küüned kalliskivid kivid
Kaal 20g
kristallid Alt Flatback Kristallid
rhinestones Materjal Parima Kvaliteediga Hiina K9 Klaasist Kristallid Rhinestones
Rhinestones Värv Crystal Värvikas Päevavalgus Klaas Küünte Rhinestones
flatback kristallid Muu Kasutus DIY Käsitöö Kingad Külalisteraamatusse Cell Phone Box Kotid Selga nail art võlusid
Kohandatud Muu Kuju ja Suurus küünte ehted Jah OEM ODM küünte kalliskivid ja kivid
pixie kive Funktsioon DIY Käsitöö Kingad Külalisteraamatusse Cell Phone Box Kotid, Rõivad,Pulmakleidid
Mudeli Number Päevavalgus Klaas Küünte Kive Hõõguv Öö
Kogus 100tk Päevavalgus Klaas Küünte Kive Hõõguv Öö
Toote Tüüp Rhinestone & Teenetemärgi

Kirjutage arvutus!

100tk Mix Kujuga Kristallid, Klaas Päevavalgus Küünte Kive Hõõguv Öö Marquise Värviline Kalliskivid 3D Nail Art Teenetemärgid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted