50tk/palju Hulgi-Padi Kuju Ehted&kaelakee&Kõrvarõngas DIsplay Box originaal kujunduse lille muster kinkekarbis 25x65x90mm

€7.00

Saadavus: On laos

m79958

50tk/palju Mitme Kujunduse väike Padi Kõrvarõngad kinkekarbis 6.5x9x2.5cm Candy Box Hulgimüük kaelakee, käevõru ehted ekraan pakendite kastid

Teie rahulolu on meie tegutsemine

Me eeldame, et selle oksjoni eest

Toote Kirjeldus

Nimetus Kogus 50tk /palju

Toote Nr.

Padi Ehete Karbid

Toote Materjalide

Raamat

Peamised Värv

Värvikas Mustrid

Punkt On Umbes Suurus

6.5x9x2.5cm

Punkt Kuju

kui pilt

Meede Konverteerimise

1 mm=0.0393 tolli 1 toll=25.4 mm

Punkt Useage Fit Pulmad Ehted Helmed Võlu Käevõru Watch Käsitöö Pähklid Kosmeetika kõrvarõngad ja kaelakee, Kommi Boutique Kingitus Pakend

Oleme püüdnud teha parima,kuid Kuna erinevad ning distinguishability arvuti ,nii et see näitab veidi teistsugune,täname oma arusaamist!

Umbes Kohandatud

1.Eest organza kott ja velvet kingitus kotti,igas suuruses saab kohandada teie jaoks .Kui soovite trükkida teie LOGO , minimaalne tellimuse kogus on 500-10000pcs.Võite saata meile oma LOGO ,Ja me anname teile meie parim hind vastavalt oma LOGO värvi.Aga Kui oma kogus on väiksem kui 500pcs ,hind on kallim.

2.Plastist kotti , min kogus 9*15cm on 50000pcs , suurem suurus on 10000pcs.

3.Paberi kott ,min kogus trükkimise logo on 2000pcs vastavalt meie varu suurus .

4.Ehted pakend kaart, min kogus on 5000pcs ,see on kõrvarõngas kaardi,kaelakee kaardi,ehete komplekti kaardi,käevõru kaardi ja juuksed tarvik kaardi , hinna silt , min kogus on 10000pcs custom logo.

Pakendite Detail

Iga tellimus on saadetud läbi, kasutades Mull ümbrik või multil ayer karbis .See kaitseb kaubad, kahjustamise läbi.

Shopping Protsessi

Umbes Laevandus

1.Vene klient ,palun jätke meile oma õige nimi (Täielik Nimi)ja üksikasjalikud aadress või postkontoris ei saa pakkuda maatüki .

2.Enamik meie pakendid on saadetud POSTI teel, tavapostiga hiljemalt 3 tööpäeva pärast saame oma makse.

3.Selles tavaliselt me saadame paki E-pakettaknad, et USA,see võtab umbes 7-20days jaoks saabumist.

4.Hiina Postitus Lennupostiga Saadetise tavaliselt võtab jooksul 15-45 tööpäeva jõuda.Täpne tarne päeva on erinev eri riikides.Mõnikord võtavad veidi kauem aega , sest Kohalikud lähetamise või muudel põhjustel .See võib-olla läheb üle 20 päeva ,tänan teid teie mõistmist.

5.Mõnikord me saadame kaupa DHL VÕI FEDEX tasuta mõnedes riikides kui selleks on üle 100usd.(Kui pakk on suur maht ,me ei saa )

6. MÄRKUS: Ostja vastutab maksude,tolli-ja muid tasusid ajal shipping!Kõik teemad peaksid olema veeti Moobo.ee kontrollitud aadress, palun kontrollige hoolikalt, enne kui tellimuse aitäh !

Tagasiside

Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh! :) Kui sa ei ole rahul toote ja teenuse,palun võtke meiega enne lahkumist kõik negotive ja neutralfeedback.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh! :)

Märksõnad:Palju Huule Pakend, Et Pakendite Kott, Palju Kommi Pakend, Käepide Koti Kaupade Pakendamine, Palju Pakendi Lihtne, 100tk Palju Pakend, Luksuslik Komplekt Pakend, Palju Paberist Pakend, Odav Pakend Palju, Hiina Kotti Pakend.

Box stiilis Väike Ehted Kasti Kõrvarõngas Kasti Kaelakee Kinke
Kirje Pikkus 9cm
Toote Kaal 4g
Mudeli Number Padi Ehted Box
värv multi värvid
Toote Omadused Ehted Kõrvarõngad Ja Kaelakee Võlusid Pakendite Kastid
Toote Kõrgus 2.5cm
Ehted Pakend & Ekraani Tüüp Kandekastid
Elemendi Läbimõõt 6cm
Umbes Suurus 65x90x25mm
Brändi Nimi MISSDEAR
päritolu Zhejiang Hiina (Mandri)
Materjal Raamat
Toote Laius 6.5cm
Toote Tüüp Ehted Pakend & Kuva
Kohandatud selleks Saab Custom Logo
Kasutamine Ehted Käevõru Pähklid Kosmeetika Candy Kõrvarõngad Ja Kaelakee Kingitus Pakend

Kirjutage arvutus!

50tk/palju Hulgi-Padi Kuju Ehted&kaelakee&Kõrvarõngas DIsplay Box originaal kujunduse lille muster kinkekarbis 25x65x90mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted