YAZOLE Vaadata Mehed Õõnes Reloj Hombre Mood Loovust Kvarts Käekell Roostevabast Terasest Rihm Bänd Mees Kell Relojes Mujer

€8.51

Saadavus: On laos

m8082

Liikumine tüüp: kivi Peegel materjal: mineraal-karastatud klaasi Puhul materjal: metallist Ekraani tüüp: pointer + number Dial paksus: 1.0 CM dial läbimõõt: 4.1 CM, Rihma laius: 2CM rihma pikkus: 22.2 CM, Pannal tüüp: ühe kokkuklapitavad lukk, seest Õõnes dial, otsene ekraan, dekoratiivsed teine käsi, mood loovus

Täieliku Tagastamise, kui te ei saada oma tellimus

Toetuse või Hoida esemed, mis ei ole kirjeldatud

Märkus: Et alla 200USD on vaba shipping kaudu hiina postitus lennupostiga või hongkong postitus lennupostiga,Et üle 200USD on tasuta kohaletoimetamine kaudu DHL või EMS.Kuid mõned riigis on vaja, et rohkem vaba shipping EMS ja DHL,palun võtke meiega ühendust.

Kui te ei ole rahul,palun võtke meiega enne, kui sa lahkud nagative tagasisidet,et meil on teenus, mida te kuni sa saticfied.

Kui olete tulemusega rahul,palun jätke meile positiivset tagasisidet,me hoiame annab sulle suurepärase teenuse siin.

K: Kui ma ei ole kauba vastuvõtmiseks,mida ma saan teha?

A: kui te pole saanud kaup on 39 päeva,siis palun võtke meiega ühendust,pakume täielikku toetust teile ja palun ärge jätke halb tagasisidet,Postitus on väljaspool meie kontrolli.

Q: Ei mingit garantiid kaubale?

A: Jah,kui seal on midagi kvaliteedi probleem kauba eest,peate meiega ühendust võtta 7 päeva,me vajame sind pildistada meile,kui meie kinnitada,siis pakume täielikku toetust või saadan uuesti.

K: Kas iga punkt tulevad iga kingitus pakend(karp või kott)?

A: Peaaegu esemed välja kauplus tulevad iga kast või kott,aga mõned asjad müüme neid, kellel on väga madal hind,nii et me ei saada ilma kinkepakk.näete meie kirjeldus või küsi klienditeenindusega!

K: Kui ma tahan osta rohkem,on olemas allahindlus saadaval?

A: Muidugi,et rohkem,allahindlust rohkem.kui soovite koht suure tellimuse,võite meiega ühendust võtta e-posti teel või trademessage.me anname teile meie parim hind.

Q: Kas olete nõus tilk laevandus?võite saata mulle toodete pildid?

A: Jah,me võtame drop shipping,me ei lisa mis tahes meie teabe pakendis ja saadame teile jälgimise numbri,nii et võite saada jälgimise numbri oma kliendile.kui soovid meie tooted, pilte,võite meiega ühendust,me saata pilte e-posti!

Infot Toodete kohta: Kõik meie tooted on tehases kauplust,seal on kõrge hind, jõudlus ja muretu pärast-müük.

Fotod: toote Kõiki pilte, kasutades reaalses fotod, eri tüüpi seadmed, valige sirvimise ajal on värv maha, loodan, et saate aru.

Umbes Saadetiste: Toode tellimus saadetakse jooksul 120 tundi, avatud broneerimine kauba lõpeb pärast sünnitust, palun olla kannatlik.

Märksõnad:Vaadata Naisi, Tasu, Vaadata Loreo Mehed, Aliang Mens Watch, Mehi Vaadata Tegevus, Kell Mees, Ceasuri Mehed, Naiste Kohandatud Vaadata, Orlando Quartz Watch, Relojes Aeg.

Liikumine KVARTS
Bänd Materjali Tüüp Nahk
Dial Aknas Materjali Tüüp Klaas
Tugi Drop shipping
Bänd Pikkus 22cm
Dial Läbimõõt 41mm
Juhul Materjal Roostevaba Teras
Toote Tüüp Käekellad Kvartsist
Stiil Mood & Casual
Pannal Tüüp Lukk
Brändi Nimi YAZOLE
Pood VAADATA KINGITUS
Kastid & Juhtudel Materjal Raamat
Funktsioon Löögikindlad
Juhul Kuju RING
Juhul Paksus 10mm
Kaalutakse 75g
Mudeli Number 509/510/511
Veekindlus Sügavus Ei ole veekindel
Bänd Laius 20mm

Kirjutage arvutus!

YAZOLE Vaadata Mehed Õõnes Reloj Hombre Mood Loovust Kvarts Käekell Roostevabast Terasest Rihm Bänd Mees Kell Relojes Mujer

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted