Umidigi A3S Juhul Katab Klapp Nahast Rahakott Juhul Silikoonist Kest UMIDIGI Umi A3S 3 S Luksus Telefoni Kott Seista Magnet Juhul Capa

€3.61

Saadavus: On laos

m8099

Umidigi A3S Juhul Katab Klapp Nahast Rahakott Juhul Silikoonist Kest UMIDIGI Umi A3S 3 S Luksus Telefoni Kott Seista Magnet Juhul Capa Toote Kirjeldus 1.100% Brand New ja Kõrge Kvaliteet hea pakend. 2.Materjal: Kvaliteetne PU Nahast. 3.disain seista omanik funktsioon, prop oma telefoni horisontaalselt, käed-vaba vaatamise. 4.Omadused: Kaitseb teie telefoni kriimustuste ja kiibid, mustuse ja põrutuste 5.Värv: Must, Pruun,Roheline,Roosa,Punane.

Toote Kirjeldus: 1.Tootja :Vsytereco 2.PU Nahk + Pehme TPU Silikoon ( Ultra-õhuke ja vastupidav, Lihtne Paigaldada ) 3.Pakkuda kohe kõik ümber kaitse kriimustuste ja 4.Disigned kui Rahakott Kott Juhul ,kaardipesa ja sisemine tasku, mis veavad ID-kaardi, sularaha ja pangakaarte; 5.Valmistatud hea kvaliteediga PU nahk ja pehme TPU materjalist, Tagab maksimaalse kaitse ja takistab kriimustuste, kiibid ja mustuse kogunemist.

Tagastamine ja Vahetamine Poliitika:

Me võtame tagastamise ja vahetamise kui üksus on mõni defekt.Palun võtke meiega ühendust 15 päeva jooksul seotud küsimusi.Teeme oma parima, et pakkuda teile meeldivat ostuelamust.Me püüame alati oma parima, et saavutada oma rahulolu,kui seal on mõni küsimus või mure oma ostu,palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside:

Lugupeetud klient, Palun jätke meile oma positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie teenust.Teil on väga teretulnud.Kui teil on küsimusi või probleeme,palun võtke meiega ühendust.Me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.Märkus: Iga mudel on erinev, palun valige oma telefoni mudel, kui sa ei kinnita, võite meiega ühendust võtta enne tellimuse , palun don\\'t muretsege pilt, siis saadame õige telefoni juhul teile.

Märksõnad:Umidigi Ekraani Bison, Juhul Umidigi Bison Nutitelefoni, Juhul Umidji Bison, Klaasi Puhul Umidigi Bison, šoki Korral Umidigi Bison, Korpus Umidigi Bison, Telefoni Juhul Umidigi Bison Elektriline, Magnet Juhul Umidigi Bison, Juhul Crystal Umidigi Bison, Flip Juhul Umidigi Bison.

Ühilduva Brändi UMIDIGI
Materjal Silikoon juhul+pu nahk
Omadused Kohtuasjas&Kate
Disain Armas,Lihtne,äri
Lisaseadme Tüüp Mobiiltelefoni Kott Juhtudel
Ühilduva Telefoni Eest Umidigi
Brändi Nimi VSYTERECO
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Anti-knock,Mustuse-ja vastupidav
Tüüp Flip Case
Inventuur Laos
Ühilduva UMIDIGI Mudel 1 Eest UMIDIGI A3S Juhul

Kirjutage arvutus!

Umidigi A3S Juhul Katab Klapp Nahast Rahakott Juhul Silikoonist Kest UMIDIGI Umi A3S 3 S Luksus Telefoni Kott Seista Magnet Juhul Capa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted