Esi Diff -, ATV -, Diferentsiaal -, Esi-käigukast,ATV 700,YS700,MSU500,HiSUN,MASSIMO jaoks HS 700 QUAD MINNA KART

€161.28

Saadavus: On laos

m83412

Esi Diff -, ATV -, Diferentsiaal -, Esi-käigukast,ATV 700,YS700,MSU500,HiSUN,MASSIMO jaoks HS 700 QUAD QUAD MINNA KART

Otsene tehase asendamine esi-diferentsiaali.Mahub kõik ühilduvad mudelid loetletud.Komplektis servo mootor ja yokes.On ka sobivad Coleman / Cabelas , Suur Porine , Excalibur ja palju teisi mudeleid.

Pakkimine

1.Ära osta, kui sa ei kinnita, saab neid kasutada, lihtsalt küsige meilt täpsemat joonist, et kontrollida, kas need on sobivad. 2.Saad punkt sama, mis pildid.võib-olla mõned vahe värvi valgust pildistamise ajal. 3.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind.See tähendab, et laevakompanii ei tasu nende eest, kui soovite, et saada punkte.Ja me ei tagasta kui ostja ei saa selle paketi tagasilükkamine maksta need kulud.

Maksmine ja Kohaletoimetamine

Me nõustuda Alipay /Paypal /Western Union.Saame shipping poolt EMS /DHL /Moobo.ee Standard Shipping /ePacket /Hiina post jne....Me vastavalt nõue ostja valida erinevate transpordiviisi.Jälgimise Numbri, saadetakse teile pärast teie tellimus on lähetatud.Saate jälgida oma tellimus kodulehel.Tarneaeg tavaliselt umbes 7 - 35 tööpäeva jooksul kohale jõuda.Aga me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste, viivitusi või muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Atv, 3 1 Atv Käigukast, Massimo Dutti Itaalia, Atv Hisun, Diferentseeritud Minna Kart, Erinev Rc, Diferentseeritud Käigukast Töötavad, Tarviku Yamaha, Ktm Käigukast, Kart Komplekt.

Päritolu CN(Päritolu)
Erilised Omadused SAMUTI SOBIB HISUN 700
Materjali Tüüp Metallist
Toote Kaal 8.3kg
Mudeli Nimetus 27200-058-0000
Näiteks ATV Mark/Mudel Yamaha

Kirjutage arvutus!

Esi Diff -, ATV -, Diferentsiaal -, Esi-käigukast,ATV 700,YS700,MSU500,HiSUN,MASSIMO jaoks HS 700 QUAD MINNA KART

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted