TTLIFE Lõhnaaine Machine Set LCD Ajastus Automaatne Aerosool õhuvärskendaja automaatselt Ajastus Aerosool

€13.17

Saadavus: On laos

m84579

Toote Kirjeldus:

Patarei: 2X1.5V (1. aku)

Maht: 300ML või 320ML parfüümi jar

Masina mõõdud: 23.8*8.7*8.8 CM

Omadused:

Mikroarvuti (CPU) kontrolli; LCD ekraan kell ja kasutamine seaded; saab seadistada vastavalt tegelikule olukorrale, lõhn algus-ja lõpuaeg (0~24 tundi), lõhna-intervalli (1 minut ~ 60 minutit), lõhn tsükli (esmaspäev ~ pühapäev) ).

Toote kasutamine:

Sääsk tõrjuv, puhastavad õhku, kaob lõhn, ja võib steriliseerida; tagajärjeks on värskendav, rahustab närve, ja kõrvaldada väsimust!

Toote selgitus:

Automaatne aerosool on seade, mis võib parandada õhu kvaliteeti inimeste elu-ja tööruumid, automaatselt puhastab õhku, ja lisada aroom.See on teenindavad mitmeid avalikes kohtades ja peredele, Taiwan, Hong Kong ja Hiina.

tööpõhimõte:

Automaatne aerosool (automaatne aerosool) on mingi automaatne kontroll ringkonnakohtu kaudu sisemine mootor mehaanilise jõuülekande, on käivitada ajastatud nii, et las lõhnaaine (õhuvärskendaja) purskama.See on väike elektrooniline seade, mis on pühendatud reguleerimine õhk.Selle struktuuri ja paigaldamine on üldiselt seinale paigaldatud.Saab kinnitada seinale avalikus kohas või vannituba, jne.

Juhised:

1. Paigaldage aku.

2. Vajutage on/OFF nuppu üks kord, ja vastav seisukoht ekraanil kuvatakse KOHTA;

3. installige parfüümid, spray port ei peaks olema vastavuses nägu, vajutage PIHUSTI üks kord, märgutuli vilgub vaheldumisi punaselt ja roheliselt, pihusti, kui pärast kolme sekundi test, kas süsti funktsioon on normaalne;

4. Pärast süsti funktsiooni test on lõpetatud, vajutage MODE nuppu 2 sekundit all, LCD näitab see START.See on algus, kui süsti aeg punkt seadistus, vajutage TUND, MIN nuppu kui soovid määrata kellaaega;

5. Pärast, millega ALUSTADA ajal, vajutage MODE nuppu üks kord, näitab STOPP.See on üks päev stop süsti aeg punkt seadistus, vajutage TUND, MIN klahvi, et valida aeg;

6. Pärast, millega aega PEATADA, jätkata, vajutage MODE nuppu üks kord.Ekraan näitab SPRAY.See on kokku, mitu korda aerosool on pritsida.See on salvestamise funktsioon.Ta tagastab nulli pärast RESET.

7. Edasi vajutage MODE nuppu üks kord, näitab INTERVALLI, see on sissepritse ajavahemiku seadistamiseks vajutage MIN nuppu, et valida aeg, mida saab määrata igal intervall 1-60 minutit;

8. Pärast intervalli seadistamine on lõppenud, jätkavad vajutage MODE nuppu üks kord.Ekraan näitab NÄDALAL.See on määratud päevade arv jetting nädalas.Vajutage NÄDAL kohandada.Teil on võimalik valida kolme režiimi: Nädal 1-5, Nädal 1-6 Nädala 1-7.

9. Lõpuks vajutage MODE nuppu üks kord, näitab KELL.See on kella funktsioon.Kui tegelik aeg on kuvatud, vajutage HOURMINWEEK nuppu, et reguleerida korda.Pärast seadistus on lõpetatud, vajutage MODE nuppu veel kord, et seadistuse!

Märksõnad:Airwick Freshener, Aroom Aroom Masin, Airwick, Air Wick, Automatiseeritud õhuvärskendaja, õhuvärskendaja Elektrilised Kodu, Ender 5 Uuendada, Elektrilised Freshener, Alkoholi Loobuda, Aerosool-õhus.

Type3 automaatne õhuvärskendaja homes
type7 Õhu Aurusti
type8 kodu lõhn difuusor
type5 Toa aroom
type4 Automaatne
Type2 Õhuvärskendaja homes
Päritolu CN(Päritolu)
type6 kodu lõhn difuusor
Spetsifikatsioon/Tükk 350ml
type1 Õhuvärskendaja
Mudeli Number JJPP000573300

Kirjutage arvutus!

TTLIFE Lõhnaaine Machine Set LCD Ajastus Automaatne Aerosool õhuvärskendaja automaatselt Ajastus Aerosool

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted