SKWoptics Jaht 1-6x24 Püss õppesuuna mount Taktikaline MIL reticle põrutuskindel Riflescopes 30mm reguleerimisala rõngad

€98.19

Saadavus: On laos

m87405

Kirjeldus:

Kui SKWoptics 1-6x24 Taktikaline Riflescope on loodud selleks, et pakkuda super ere pilt vastupidav põrutuskindel 30mm toru disain.Täielikult veekindel ja udukindel O-rõngaga tihendatud ja lämmastiku tuulutada süsteemi 1-6x24 Taktikaline Riflescope on ette nähtud taluma 1200 g on tagasipõrge jõud.Täielikult multicoated optiline disain pakub super ere ja terav pilt.Kiire fookus okulaari süsteemi 1-6x24 Taktikaline Riflescope ka võimaldab teil tagada, näed teravaim võimalik pilt.See on kaasas MIL reticle süsteem mõeldud AR koormusi.1-6x24 Taktikaline Riflescope on 1/2" klõpsake windage ja kõrguse korrigeerimine 100 meetrit vähemalt 6x suurendusega.

Omadused: Põrutuskindel O-rõngas suletud Lämmastiku tuulutada Multicoated optiline disain 1/2in klõpsake windage ja kõrguse korrigeerimine Kiire fookus okulaari MIL reticle süsteemi 30mm rõngad

Omadused: cleanr ja kompaktne Lai nägemisväli ja long eye relief Comendashup hinnale torn ja lihtne kasutada märgised BDC Taktikaline reticle Seda saab kasutada alates .17-.308 kaliiber,eriti töö hea AR/M4/AK Illuminated reticle võimaldab eesmärk eesmärgi selgelt vähese valguse tingimustes Ülejäänud nulli windage & kõrguse reguleerimine Dioptri Reguleerimine Lihtne, Keskendudes Nupp Lämmastikuga Täidetud,100%veekindel ja udukindel Kirjeldus:

Suurendus

1-6

Objektiiv

24mm

Kate

FMC Roheline

Vaateväli(m)

36 ~ 5.9

Väljundava (mm)

4 ~ 12.5

Eye Relief (mm)

96

Resolutsioon

12Prime

Lõpeta

Matt must

Veekindel

Jah

Lämmastik

Täielikult täidetud Lämmastikuga

Toru Läbimõõt

30MM

Klõpsake Väärtust

0.1 Mln

Parallaksi

+0.22 SD ~ -0.22 SD

Reticle

Mil taktikaline Illuminatied

Aku

CR2032 3V(Ei sisalda)

Kaal

571g

Pikkus

270.5 mm

Shockresistant

1200Gs

Pakend andmed: tükk 1-6x24 RifleScope; paar objektiivi kaas; tükk objektiivi lapiga. 0

Maksmine:

ALipay on esimene valik ja prioriteet makse.Me saame vastu ka maksmise kaudu Western Union või Panga T/T Traat Tehing jne.

Makse on oodata kohe pärast enampakkumise lähedal.

Kui soovite kasutada paypal, pls võtke meiega ühendust.

Shipping(maailmas):

Tasuta Saatmine!!!

1) Kirje saadetakse 3 tööpäeva jooksul pärast sai kontrollitud makse ja näitas, "Lõpetatud" olek.

Jälgimise numbri saadetakse ostja veo ajaks.

2)Palun jäta meid õige aadress!Me ei vastuta pakendi tagastamise tõttu ostja süül (näiteks on läbi, vale aadress, jne.)

3)Hiina post võtab tavaliselt 2-3 nädalat, me ei vastuta jälgimine.Palun positiivselt pöörduge oma kohalikku postkontorisse, kui sa ei saa seda vastu võtta.Kui u tahad valida ohutum ja kiirem viis, nagu EMS, DHL või UPS palun maksta eraldi tasu.EMS kestab tavaliselt 5-7 tööpäeva täielikku arvestust.

4)Käesoleva üleandmise kokkulepe on välja arvatud meie riigipüha.

5)Tõttu shipping Määrused: KÕIK Akud On Remvoed Enne Shipping.

6)Mõned kirjed võib edasi lükata, kui toimus tollitöötajad täiendava kontrolli.Tarneaeg sõltub tootest ja kaugust sihtkohta.

7)Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne, taskukohane viis laevaliinidel.kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust.kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.me ei vastuta kahjude või kahjumi laevandus protsessi.

Firmast:

SKW Optiline Tehnoloogia (Shenzhen) Co., Ltd .tootja kvaliteetsete optiliste seadmete jaoks nii sõjaväelaste ja tsiviilisikute kasutamine.Meie eriala peitub semi-high ja high-end optiline püss õppesuuna, kuid valmistame ka spottingscopes, binoklid, tulirelva tarvikud (täielikult kooskõlas rahvusvahelise õigusega), lahing fatigues, kuulikindlad toodete ja laia väljas tarvikud.Meie tehases, mis muudab optilise õppesuuna, mis asub Shenzhen, Guangdong, Hiina.

Rohkem infot, palun kliki meie kodulehel.

Võtke Meiega Ühendust:

1)Me tee 5 päeva (Mon KUUSK 8:30 AM-6:00 PM EST ) nädalas.

2)Teil on võimalik jätke meile sõnum otse Kaubandus Menager või saatke meil jaama kirja ,me vastame teile võimalikult kiiresti .

Tagasi Policy:

1)Palun teavitage meid 15 päeva jooksul (vastavalt postitamise kuupäeva).

2)objektid PEAVAD olema kõik originaalpakendis ja tarvikud.

3)Tagasi postikulu ja kindlustus maks on tagastamatud objektid.

4)Tagastamise/vahetamise saadetise kvaliteedi, me tarne tasuta pärast teenuse hoolduse kvaliteedi probleem kaupade (toetuse või vahetada uus saadetis).

Tagasiside:

1)Me Püüame iga ostu eest, et olla viie tärni reitingu üks.Palun andke meile teada, kuidas saame sinu viie tärni reitingu üks liiga!

2)Meie eesmärk on teha igale kliendile 100% rahul oma järjekord.Kui te saate oma tellimuse, võta minut aega, et jätta meile positiivset tagasisidet kell Moobo.ee.Palun ärge lihtsalt jäta neutraalne/negatiivne tagasiside kui teil oli küsimus objekt.Kui te ei ole rahul, palun andke meile teada enne lahkumist tagasisidet.Palun saada meile kiri kaudu TM ja andke meile teada, kuidas me saame teenida oma rahulolu!

3)Palun tea, et oma positiivset tagasisidet ja 5 star rating Moobo.ee on meile äärmiselt oluline !Aitäh!

Teade:

Kui see on teie esimene kord osta meie kaupu Moobo.ee, palun tasuda esimese siis toome kaup teile niipea, kui võimalik.Pärast seda, kui te soovite kaupa, siis palun kinnitage, et veenduda, maksmine meie arvele.

Märksõnad:Airsoft, E Red Dot Vaatepilt, Püss Relv, Suur Püss Reguleerimisala, Auto Kuva Hud, Relv Nerf, Nool Amb, Mh1, Airsoft Relv, Riflescope Hakko.

cqb taktika
Tüüp PÜSS
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number 1-6x24
Funktsioon Objektiiv
Kate FMC

Kirjutage arvutus!

SKWoptics Jaht 1-6x24 Püss õppesuuna mount Taktikaline MIL reticle põrutuskindel Riflescopes 30mm reguleerimisala rõngad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted