Pehme TPU + PC Kaitsev Raudrüü mobiiltelefoni tagakaas Motorola E5 Mängida Telefoni Juhul Katta Motorola E5 Mängida Coque

€3.34

Saadavus: On laos

m88311

>> Materjal: Valmistatud kvaliteetsest pehmest silikoonist + kõva ARVUTI.Disain: Koos jalg disain 2 in 1 tagakaas.Funktsioon: Täiesti Kaitsta oma telefoni vormi mustuse, kriimustuste ja kahjustuste eest. 8 värvi: Must, valge, lilla, roosa, punane, roheline, sinine, oranž.

>> Me laeva jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast tasumist (väljaarvatud nädalavahetustel ja riigipühadel), palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, me oleme Moobo.ee standard shipping/ Hiina posti tähitud lennuposti/ ePacket ,kolme liiki logistika, juhuslikult saadetud, Pakkuda täielikku paketti jälgimine teabega.

Tagasi vahetada ja tagasiside >>> Kallid kliendid, kui teil on küsimusi või muresid ostu käigus, palun võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et aidata teil lahendada probleemi, teile pakkuda rahuldavat teenust ja mõnus shopping kogemus, kui sa kauba kätte see on Kõik vead, palun võtke meiega ühendust 15 päeva jooksul, võtame tagastamine ja vahetamine, kui olete rahul meie teenust, siis palun andke meile positiivset tagasisidet, me oleks tänulik, aitäh!

Märksõnad:Ps4 Drum Taiko, Keskaja Oster, Otsik Bwm E90, Onix Aku 4, Ekraani Led 790, Mini Nuga Amy, Onix Klaasipuhasti Arm, Texas Tech Palju, Püksid Pvc Kallistama.

Disain Matt
Brändi Nimi GOUJYWAY
Tüüp Pool-pakitud Juhul
Omadused Raskeveokite Kaitse
Funktsioon Anti-knock
Ühilduva Brändi motorola

Kirjutage arvutus!

Pehme TPU + PC Kaitsev Raudrüü mobiiltelefoni tagakaas Motorola E5 Mängida Telefoni Juhul Katta Motorola E5 Mängida Coque

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted