Kerge Alumiiniumist Reguleeritav Tõmba Varras Baar Komplekt Uuendada, osad wltoys 144001 1/14 scale buggy RC Hobi

€8.79

Saadavus: On laos

m8901

Alumiiniumisulamist Upgrade Osad Wltoys 144001 RC Auto

Põhjused, miks valida meie parandamata osi, 1, Meie osad olid välja töötatud koostöös WLtoys insenerid, välja töötatud vastavalt algse auto 3D-pilt, garanteeritud olema 100% kooskõlas algse auto, ilma ummikus või lünki. 2, kasutame kerge tugevdatud alumiinium-oksiid, mis on kerge ja tagab piisava kõvadusega.Kaal on oluline.Liiga rasked osad suurendab kogu auto kaal, mis põhjustavad liigset koormust aku ja PCB-d, mis aitab vähendada aku kasutusaega ja ülemäärase temperatuuri PCB põletada.Osad, mis on liiga kerge ei pruugi olla piisavalt tugev. 3 Oleme teinud palju silumine, korduv mõju ja kõrge tilk teste ja pidevalt kohandada paksus tarvikud luua täiuslik uuendada.Kerge ja vastupidav. 4, Eri värvid on saadaval.Saad valida erinevaid värve erinevate osade jaoks, et muuta oma auto erilisemaks. 5, Kui teil on vaja mis tahes muud osad infot selle auto kohta, võite meiega ühendust võtta, isegi kui sa ei näe seda osa meie poes.

Muud upgrade osad - 3 värvid, palun kliki allpool pildil, et vaadata üksikasju.

1 selleks, et salvestada kõrge postikulud teile, pakendis ei ole kaasas orginaal kasti.Palun võtke meiega ühendust, et küsida saatmise kulu kasti kui teil on vaja.

2, Kui toode vastamata osad, palun võtke meiega ühendust enne avamist vaidluse või lahkumisel negatiivne läbivaatamine, me teeme oma parima, et probleem lahendada sinu jaoks.Täname koostöö.

Pakkimine Ja Kohaletoimetamine:

Me pack teie tellimust kõrge kvaliteediga mull kott ja hoolikalt kontrollida iga paketi enne shipping.Palun ärge muretsege.

1, Kui on mingeid erilisi asjaolusid, siis me laeva 3 päeva jooksul kättesaamisest makse.Laevandus teavet ajakohastatakse 5-7 tööpäeva pärast pakett on saadetud, ja te saate alustada jälgimise tellimuse sel ajal.

Majandus-express meetodid ei anna jälgimine teabega, kui paki kõrvale kalduda, Hiina, palun teada.

2, normaalsetes tingimustes, pakk on transporditud 15-60 päeva (Brasiilia on 30-90 päeva).

Kui pakk ei ole võimalik korralikult deliveryed jooksul kaitse jooksul, palun võtke meiega ühendust, et laiendada kaitset jooksul või saata.

Toetuse & Tagasi:

Saame toetust 7 päeva jooksul, kui te ei ole rahul kaubaga.Aga pead sa maksma tagastamise transpordi maksumus paketi, ja tagada, et kaubad on tehtud, ja ei mõjuta uuesti müüki.

Tagasiside:

1, Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt loodan, et sa ei jäta 5-tärni positiivseid vaadata ja laadida pilte oma tööst, jaga oma õnne teistega.

2, Kui te ei ole rahul meie toodetega või mingeid muid vajadusi, siis palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne läbivaatamine ( 0~3 tähte), siis me teeme oma parima, et probleem lahendada sinu jaoks.Täname koostöö!

Loodame siiralt, et meie tooted toob õnne, et oma elu!Õnnelik shopping!

Märksõnad:Wl K989 Uuendada, Goolrc Mootor, 144001 Osa, 114 Nippi, Wtoys 144001 Osad, Rc Osad 110, Esc Wltoys, 144001 Rehvi, Wltoys 144001 Metallist, Batery Wltoys 144001.

Kogus 1
Päritolu CN(Päritolu)
Kaugjuhtimispult Lisaseadmed/Seadmed Mootor
Materjal Alumiinium
Pakendi Sisu 1 komplekt tõmba varras
Vahend Tarvikud Lõikamine
Teljevahe Alumine Plaat
RC Osad ja Accs Tõmba Varras
Funktsioon kerge kaal ja anti-rooste
Upgrade Osad/Tarvikud Tõmba Varras
Brändi Nimi Geniaalne Hirv
Fuction upgrade osad wltoys 144001
Kasutamine Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
Pakkimine Veekindel kott suletud
Suurus compatible with original
Mudeli Number 144001
Sõiduki Tüüp Autod
Tehnilised parameetrid KV1100
värv Punane, sinine, kuldne
Nelivedu Omadused Mootorid

Kirjutage arvutus!

Kerge Alumiiniumist Reguleeritav Tõmba Varras Baar Komplekt Uuendada, osad wltoys 144001 1/14 scale buggy RC Hobi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted