KUUM AS60 Dual Channel LED Digitaalse Muusika Spekter o müratase Ekraan DIY Kit

€21.65

Saadavus: On laos

m89696

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

See on DIY KIT,sa pead jootma seda ise.

Kui AS60 Stereo spectrum analyzer on väga tundlik, et rütmi, täpne, dünaamiline, on kompaktse välimuse ja kõrge ekraani täpsus muusika-visualiseerija on Reserveeritud kinnitusava ja sisend port ühendada välise Viib muutmise

7 liiki classic display modes: 1 pikliku režiim; 2 pikliku koos tipp-režiimil; 3 pikliku koos tipp, tipp ülespoole liikumas režiimil; 4 peegel mode, keskel mõlemalt poolt; 5 ühe punkti režiim; 6 ühe piigi ülespoole liikumas režiim; 7 ühe tipp-režiim

Kiirus ja saada: vastavalt isiklikele eelistustele kohandada alla kiirus 1-10 taset; 1-3 tase on saada sumbumine, 4 tase on 0 kasu, 5-6 tase on võimendus võimendus palun muuda sisendi maht ja saada teha LED spektri kuvamine Amplituud sobival vahemikus(4 tase gain on parim)

Peamised tööd: lühike, vajutage juhtnuppu ja lülitage seas seitse liiki classic display modes; pikk vajutage nuppu 1 sekund kohandada seas 10-tase kiirus; pikk vajutage Klahvi 3 sekundit, et lülitada seas 6-taseme saada kõik seaded on power-off memory funktsioon

Powered by DC 5V, o dual-channel sisend, palun kontrolli sisendi taseme 5V, liiga kõrge on dae kiip ja see on parem kasutada selle spektri analüsaatorid, kui filter Plaat või koorega teha Heledus parim

Omadused:

1. 60 segmendi ja dual-channel disain

2. Sisendpinge: DC 5V, o dual-channel sisend

3. On 7 liiki classic display mode, saate määrata režiimi, vajutades klahvi

4. 6-taseme saada seadistus, vajutage pikalt klahvile 3s komplekt

5. 10 taseme kiiruse reguleerimine, pikk vajutage klahvi 1s seada

6. Kõik täpsustused võimsus-off memory

7. Suurus: 40*196*19.5 mm

8.Värv:Foto Värv

9.materjal:plastik, metalli

Sisestage Toiming:

Lühike vajutus: režiimi reguleerimine;

Pikk vajutage 1 sekund: 10-taseme kiiruse reguleerimine, vasak ülemine Led vastavad valgust, rohkem Led-valgust, seda aeglasemalt;

Pikk vajutage 3 sekundit: 6-taseme saada korrektor, parem ülemine Led vastavad valgust.

Juhised:

1. Ekraan kasutab võimu ja o kaks-ühes-sisend-kaabel, USB-pesa toite tagamiseks, 3,5 mm kõrvaklappide pistik on o sisend, palun kasutage lisatud o branch ühendada o ja AS60 oma signaali allikas.

2. Powered by USB-DC 5V; AS60 hüpata häire, kui telefoni laadija on suur pulsatsioon, sellisel juhul kasutage arvuti USB-pesasse toite tagamiseks ja katsetada; on normaalne, et ekraan on veidi hüpata kui sisend ei ühendage kõrvaklapid.

3. Palun kontrolli sisendi taseme 5V, liiga kõrge on dae chip, palun kasutage potentsiomeeter, leevendada signaali, kui teil on vaja ühendada kõlar otse.

Märkus:

Palun mitte kasutada võltsitud telefon laadija või ebastabiilne toide või teised, mis on suur pulsatsioon, või tekitab see taustamüra või põhjustada dae toodet.

Pakett Sisaldab:

1 x DIY AS60 Muusika Spekter VU Meeter Kit

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Moobo.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Moobo.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Märksõnad:Vu-meeter Võimendi, Diy Elektron Komplekt, Heli Tase, Vu-meeter, Moodul Spektrianalüüsi, Audio Streamer, Dac, 6p1, 19 Spektri Analüsaator Audio, Ekraan Muusika Spekter, Heli Spektri.

Sertifitseerimine PUUDUB
Mudeli Number AMS
Pakett Jah
Brändi Nimi FGHGF
Maksimaalne Võimsus Kanali Kohta 101-130W
Kanalid 2 (2.0)
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

KUUM AS60 Dual Channel LED Digitaalse Muusika Spekter o müratase Ekraan DIY Kit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted