Lihtne multikas Sesame Street Viska Padi Padi Padi Diivan Auto Kodu Kaunistamiseks Sobivad Tooted Teismelised

€2.50

Saadavus: On laos

m9047

Toote Info:

Suurus : 45cmx45cm Muster:Multikas Omadused:Super Pehme, Mugav, Kerge puhastada nähtamatu tõmblukk disain.eemaldatav ja pestav Pesu : Masinaga pestav.ei ole kerge kaduma.ei bleach.riputa kuivama.Selleks, et hoida värvi värske,See on parem lisage soola vett oma esimest pesemist.Pakett Sisaldab: 1 TK padjapüür ( ilma padja sisemine) Märkus: Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus. 1 toll = 2.54 cm

Saadetise :

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Märksõnad:Tee Käsn Kurja Silma, Dekoratiivne Padi Silmad, Suede Kangast Diivan, Diivan Kangast Kunstlik Seemisnahk, Kangas Sesame Street, Padi Padi Kurja Silma, Sesame Street Legging, Väljaheites Suede Kangast, Padi Padi Pesu Ripsmed, Sesame Street Vidin.

Materjal Suede Kangast
Technics Silmkoelised
Komplekt Tüüp No
Kasutamine Auto
Inclued 1tk
Kuju Ruut
Mudeli Number JC-28
Stiil Peace
Päritolu CN(Päritolu)
Sobib rahvas nooruk
värv Valge
Muster Tüüp Peace
muster TRÜKITUD

Kirjutage arvutus!

Lihtne multikas Sesame Street Viska Padi Padi Padi Diivan Auto Kodu Kaunistamiseks Sobivad Tooted Teismelised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted