9" 2Din Android10 Jaoks Hyundai Santa Fe 2006-2012 Auto GPS Navigatsiooni Raadio 4G+WIFI DSP RDS Multimeedia Video Mängija 48EQ 6G+128G

€90.85

Saadavus: On laos

m94824

Threesome sündmus: Piiratud eriline 2 Pr, üks päevas.

Kõik tarvikud:

Android masin*1

Raami sees*1

Toitekaabel*1

USB-kaabel*2

Video input line*1

GPS moodul*1

Paigaldus vidinaid ja paigaldamise juhendamine kaardi*1

RCA-kaabel*1 (K10 ja T9 sisaldab SIM kaardi pesa)(Toetus ühendamine subwoofer ja välise mikrofoni)

4G antenn*1/2 (Ainult K10 ja T9/K9)

HD kaamera (valikuline)

Võrreldes algse auto, ekraan on suurem, värvid on rohkem ergas, ja see toetab vaatamise mitu vaatenurka.

Uus raam on valmistatud vastavalt esialgsele auto, mis sobib ideaalselt sinu autosse ja on lihtne paigaldada.

Raadio antenni adapter kaabel ei kuulu vaikimisi Palun kliki pildil, et osta.

★ Osta KKK:

Toode toetab rooli nuppudest,

toetab originaal auto kaamerad (canbus vaja),

toetab mitte-originaal kaamerad (toetab mitut faasi mehhanismid),

toetab originaal auto funktsioone, nagu kliimaseade seaded (canbus vaja, rohkem algupärast auto funktsioonid on seotud algse auto)

★ Kas see sobib teie auto? : Kas see on sobiv või mitte, ei ole võimalik kindlaks määrata üksnes mudel ja aasta auto.Selle üle tuleb otsustada vastavalt mudeli, aasta ja paigaldus asukoht

1. Märgistage vastav mudel ja aasta toote-ja auto

2. Võrrelge paigaldusasend toote auto, mis peab olema uuendatud

3. Kontrollige, kas toode on toitejuhe liides sobib teie autole (märkus: mitte kõik liidesed originaal auto peavad olema ühendatud)

4. Kui sa ikka ei saa kohtunik, palun saatke meile originaal autoraadio käitise asukoht (ees) pilt ja originaal raadio liides pilt meile

Näiteks Hyundai Santa Fe 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012

Võrreldes tavalise ekraan, IPS vaatenurk on suurem ja ekraan on rohkem õrn

Uusima tehnoloogia, kasutades täiustatud Android navigeerimise lahendusi, toetab rohkem kohandatud seaded ja avab rohkem võimalusi kasutajatele.

Peamine juht kasutab kaarti, navigatsiooni vasakul ekraani, ja piloodi või taga, laps (läbi video väljund) kellad lemmik TV programm paremal ekraani.

Toetust split ekraan tahes 2 taotlused, ühendades juures on.

Toetuse video ja DVR taotluse Ujuva Akna , kohandada ekraani asend, ja teha oma sõidu kogemusi täis lahedad värvid.

Toetust tagumine video väljund, auto saab ikka kokku meelelahutus laste vajadusi, taga, võttes samal ajal arvesse sõidu.

Uusima android 10 8core süsteemi, toetades 1GB RAM + 16GB ROM ja 2GB RAM + 32GB ja 4GB RAM + 64 GB ROM ja 6 GB RAM + 128GB ROM valikuline, me jätkame käivitada võimsamad masinad, palun pöörama tähelepanu meie poes Saada teateid uute toodete kohta).

Vaikimisi sisseehitatud korrigeerimine on 12EQ (kuni 48EQ), ja surround heli saab olema esitatud samal ajal, mis võimaldab teil sukeldu suurepärane muusika.

Toetab peaaegu kõik kaardi rakendused.Enne saatmist oma lemmik tooteid, me installige uusim offline kaart, oma riigis olete, ning kaart ajakohastatakse korrapäraste ajavahemike tagant.Muidugi, võite ka määrata, et kasutada online kaardid.

Pika tööaja raadio toob paratamatult kaasa ülemäärase temperatuuri, eriti suvel, mis mõjutab eluiga raadio.Jahutusventilaator saab tõhusalt lahendada probleemi kõrge temperatuur.sa võid osta seda vajutades "OSTA NÜÜD", allpool toodud pildil.

Toetab vastupidine ekraan.Kui auto on tagurpidi-režiimi, raadio koheselt võta ekraani taga auto tagada, et sinu sõidu ohutust.

Kui sul ei ole algne kaamera, võite osta seda vajutades "OSTA NÜÜD", allpool toodud pildil.

Toetab ühendus kõrgetasemeline sõidukijuhi abisüsteem DVR.Kõrgetasemeline sõidukijuhi abisüsteem DVR on mitu sisseehitatud abistavate driving tehnoloogia, paigaldamisel ja kõrge kvaliteediga TF-mälukaart, et salvestada iga hetke oma sõidu.

Üha enam ja enam riigi autotööstus standardid nõuavad, et sõidukid peavad olema varustatud rehvirõhu alarmseadmed.Tähtsust rehvirõhu alarmseadmed saab näha.Kliki pildil, et osta rehvi rõhu alarm seade ühendada raadio ja tagasiside teie rehvi staatust reaalajas.

Toetab Bluetooth-ühendust, valige Bluetooth-telefoniga, sisseehitatud mikrofon, raadio, isegi siis, kui ümbritsev keskkond on mürarikas, raadio toetab välise mikrofoni ühendus, mis saab veel garantii teie kõne kvaliteeti.

Toetada rool kontrolli originaal auto.Esimest kasutamist versioon ilma canbus, manuaal võti õppimine on vajalik.Versioon canbus saab kasutada pärast kontrollimise ja ühendamise canbus.

Nagu raadio, sisseehitatud võimas ja stabiilne raadio toetab sisseehitatud võimendi kiibid lemmik kanalid.

Pärast tellimuse vormistamist, meil on vaja ühendada toote toiteploki test, siis lasti tasuta kaart, katsetada ja siis kasutada multi-kihiline kokkupõrke-box ja mull šokk kott, tagamaks, et toode on turvaliselt toimetada oma käed.Threesome kestab 1-3 tööpäeva jooksul pärast ostu sooritamist, palun olla kannatlik.

Umbes pärast müüki:

Kui on probleem pärast kauba, palun andke meile võimalus, et teenida teid.Palun ärge avage vaidlus.Vaidlus on käsitletud platvormi.Platvorm ei ole professionaalne ja see ei lahenda fundamentaalseid probleeme.Palun usaldage meid.Palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik Läbi Moobo.ee, siis me võtame teiega 12 tunni jooksul tänu jet lag

KKK

K: Mida saan teha kiiremini shipping?

Märksõnad:Digitaalne Raadio Android, Auto-raadio, Auto Multimeedia, Hyundai Santa Fe, Santa Fe, Din Raam, 2 Din Android Raadio, Audio Dsp, 2din Android Raadio, Kate Psp.

Operatsioonisüsteem Android OS 10.0
Tugi Wifi
OSD-Keel Vietnami
funktsioon 5 Video väljund funktsioon
Hyundai Mudel santa fe
Toote Suurus 24cm*20cm*12cm
Max Väline Mälu 128G
TF/Micro SD Pesa 2
Resolutsioon 1024*600
T3 versioon 1G+16G Android 8.1
Ühendage USB-TPMS Tugi
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 1 DSP ametikoht
Android süsteem Android 9.0(T3L)
Mudeli Nimetus Näiteks Hyundai Santa Fe 2006-2012
Ühendage väline mikrofon Toetus(T3L)
Läbi Võimu 4*50W
Ekraani Suurus 9"
Brändi Nimi Threesome
Originaal Rool Kontrolli Tugi
Ühendage USB DVR kõrgetasemeline sõidukijuhi abisüsteem Tugi
funktsioon 3 Ujuva akna
Santa Fe-Aasta 2012
Erilised Omadused TV
Funktsioon 2 Jagatud Ekraan
T3L plus versiooni 2G+32G Android 9.0
Din Topelt Din
Sõiduki Marki/Mudel HYUNDAI
Sertifitseerimine PUUDUB
Funktsioon 4 GPS Navigation
Liides USB
Toote Kaal 1.7kg
Pinge 12V
Digitaalse Meedia Formaat JPEG
ROM 2G
Materjali Tüüp Metial+Plast
Eripära Toetab Can-Bus
JÄÄR 4G

Kirjutage arvutus!

9" 2Din Android10 Jaoks Hyundai Santa Fe 2006-2012 Auto GPS Navigatsiooni Raadio 4G+WIFI DSP RDS Multimeedia Video Mängija 48EQ 6G+128G

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted