Szaoju ELI Nutikas Valguse Lüliti, Seina-Touch Lüliti 1 Gang 1 Viis Smart Home Toetada Alexa Google ' i Kodu Assistent IFTTT Android

€7.75

Saadavus: On laos

m9493

Omadused: Sobib

Puutetundlik lüliti paneel, toetab maksimaalne võimsus 2200W, mis võib töötada koos kõige tulede ja muude elektriliste kodumasinate, see on kooskõlas ka iOS-ja Android OS.

APPI Kaugjuhtimispult

Kasutaja saab kasutada nutitelefoni kaugjuhtida lülitada sisse / välja koduelektroonika igal ajal ja kõikjal kaudu RAKENDUST nii kaua, kui telefon on 2G/3G/4G/WIFI-võrk.See muudab teie kodu seadmed smart-režiim sees 1 teine.

Premium Kvaliteet

Puutetundlik lüliti paneel on valmistatud leegikindel ABS kest ja karastatud klaasist paneeli, mis tagab hea vastupidavuse.Luksus ja mood disain, mida saab hästi sobituvad kõige maja koos erinevate kaunistada stiilis.

Rohkem Intelligentne

Töö Amazon Alexa / Google Kodus, saab kasutaja seda kontrollida, WiFi pesa kaudu hääle kaudu Alexa / Google seade sisse/välja-lüliti, mis muudab kasutamise mugavamaks ja intelligentsem.

Taimeri Funktsioon ja Võrgu töölt Funktsioon

Puutetundlik lüliti paneel, toetab taimer, mis sisaldab taimer, ühe ja korda taimer, seda saab määrata Max. 8 gruppi taimeri seadistus.See toetab ka võrgus töölt funktsioon, taimer, millega saab tööd nagu tavaliselt isegi siis, kui võrk on arvuti sulgemist.

Märkus:

Puutetundlik lüliti paneel omab null tulekahju rida ja ei toeta ühe tulekahju rida.Puutetundlik lüliti paneeli vaja ühendada neutraalset joont.võib QR kood, QR-koodi kaardi alla laadida APP, ja lugege kasutusjuhend.

Probleem ja Soovitus :

Seade ei ole stabiilne ühendamine App 1. Iga ruuter, millel on ühendus piiratud, kuid rohkem ja rohkem smart seadme kallal perekond 2. Palju pere endiselt kasutades väga vana versioon ruuterid isegi rohkem kui 3years tagasi versioon.Selleks, et olla suurepärane kogemus, ettepanek on : 1. re-set ruuteri ühendus piiratud 2. muutus uue ajakohastatud versioon ruuteri 3. pange tähele, need vahetada ainult tööd 2.4 G WIFI-võrk, mis ei ole 5G.

Kirjeldus:

Tüüp: Puutetundlik Lüliti Paneel (ELI Standard) Materjal: Leegikindel ABS, Karastatud Klaas Kogus: 1 TK Punkt, Värv: Must, Valge Pinge: AC 90V-250V, 50/60Hz Nimivõimsus: 2200W Max.Praegu: 2A Wi-Fi: 2,4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n Pistik: EU standard Toetatud OS: Android ja iOS Traadita energiatarve:

Pakend:

1*Wi-Fi-Touch Valguse Lüliti 1*QR-Koodi Kaart

Vaja neutraalne traat

Kohaletoimetamine:

-Palun pöörake rohkem tähelepanu oma tellimuse aadress, millele PEAB vastama oma postiaadress. (Kui sa oled Venemaalt, Palun jätke oma täielik nimi.See on väga oluline) -Esemed saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast tasumist. -Kohaletoimetamine on üle maailma kaudu ePacket/Hiina Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Palun kontrollige kirjeid, kui kaup on kahjustatud, palun lahkesti nõus seda ja võtke meiega kohe.Me teha kinnitus ja annab sulle lahendus.

Garantii :

-1 aasta jooksul toota garantii; -Defektse probleem tuleb esitada 10 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist; -Shipping kahju tuleb esitada hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist.

Võtke meiega ühendust:

-Kui sa tahad panna suur, et hulgimüük, palun võtke meiega ühendust. -Kui teil on vaja, et mitme elemendi(≥1500usd), meeldib andke meile teada esimene.Me võime pakkuda teile mõned ekstra allahindlust.

Tagasiside:

-Kõik teie tagasisidet on väga rahul.Kui sa oled rahul meie teenust või tooteid, palun andke meile 5 tähte. -Kui teil on küsimusi, palun võtke samuti meiega ühendust ja me pakume teile abi varem.

Pange Tähele:

-Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei sisaldu merevedude kulusid. -Ostja kannab kõik vastutavad kõigi ekstra tasud (kui need on olemas). -Meie kliendid Brazi /India: kui sa valida ükskõik kiire tarne(EMS/DHL), palun jätke oma CPF number/ID-Kaardi dokumendi koopia, nii et tagada meie kohaletoimetamise tavaliselt.

Märksõnad:Ios Koduautomaatika, Smart Home, Sigari Plakat, Lülita Wifi, Juhe Seina Lüliti, Ifttt Wifi, Taustaks Sünnipäeva, 30. Sünnipäeva Decor, Ukse Tuya Smart, Bluetooth-heli Kontrolli Lüliti.

Lüliti Tüüp Ewelink APP kontrolli
On Nutikas Seade Jah
Ise Tarbib Elektrit Vähem kui 0,1 mW
Sertifitseerimine ROHS
Päritolu CN(Päritolu)
Praegune 10A
Maks. Pinge 250V
Juhtmestik Vaja Neutraalne Traat
Suurus 86*86*35MM
Mudeli Number AO-WIFI001
Garantii 1YEAR
Brändi Nimi Szaoju
Toote Tüüp Lülitid
Panel Material Karastatud Crystal Glass Panel
Omadused Seinavalgusti Touch APP kontrolli Lüliti
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

Szaoju ELI Nutikas Valguse Lüliti, Seina-Touch Lüliti 1 Gang 1 Viis Smart Home Toetada Alexa Google ' i Kodu Assistent IFTTT Android

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted