Kuum 3 Värvi muuta LED-Anioon Spa Dušš Pea Temperatuuri Kontroll Vannituba Kõrge Rõhu all Vee Säästmise Käsi Dušš pea#35

€5.79

Saadavus: On laos

m96898

Led-Luminestsentsmaterjalide Dušš Otsik Temperatuuri Reguleerimine Kolme Värvi

Toote müügiargument:

★ Powered by Vee Liikumine: ilma lisatasuta aku või võimu allikaks on vaja, LED dušš juht sademeid on powered by vee voolu.Energia-kokkuhoid ja keskkond-sõbralik. ★ 7 Värvid Muutuvad Dušš Pea: värv muutub automaatselt ja luua eriline õhkkond oma vannituba.Saate nautida meeldiv vanni peale pikka päeva.Pealegi, värviline valgus võib muuta teie lapsed armuda supelda.(Värv ei mõjuta vee temperatuuri.) ★ 2 Spray Mustrid ja Reguleeritavad Waterflow: Sul on vabadus valida, õrn režiim või kontsentreeritud režiim, keerates lüliti.Hõlpsasti luua erinevat atmosfääri teile pärast pikka päeva tööl. ★ Universaalne Liides ja Lihtne Paigaldus: Otse ühendada dušš tube ei ole muud tarvikud vaja on.Võib paigaldada ühe minuti ja ükski väline vajalikud vahendid.Täidetud kõige vann vajadusi ja pakkuda võimalust nautida kauneid LED valgustus efekti igal ajal.

★ Kvaliteetne Kroomitud ABS: 100% anti-rooste ja soojustamine.Ja see on resistentne kõrgel temperatuuril, mõju, mis pikendab eluiga dušš tõhusalt.Kui pihusti otsik on valmistatud pehmest kummist, vastupidav ja kõva põhjustada blokeerimine.

Komplekti kuulub: 1PCX seitse värvi lamp otsik

Komplekti kuulub:1pcx reguleeritava Temperatuuriga kolme-värv vann pea

Märksõnad:Pihuarvuti Dušš, Hõõguv Kodu Dušš, Pea Dušš, Klaas Orhidee, Vannituba Hardwar, Kuma Dušš Peaga, Sugu V, Puhas Spa Dušš, Mikro-mull Dušš Peaga, Vehhe Käsi Dušilifti Komplekt.

Päritolu CN(Päritolu)
Dušš Pea Funktsioon LED Duši
Pinna Viimistlus PUUDUB
Tüüp Fikseeritud Pööratav Tüüp
Sertifitseerimine PUUDUB
Käitise Tüüp Hoidke Käsi
Dušš kuju RING
Stiil Ühe Peaga
On Nutikas Seade No

Kirjutage arvutus!

Kuum 3 Värvi muuta LED-Anioon Spa Dušš Pea Temperatuuri Kontroll Vannituba Kõrge Rõhu all Vee Säästmise Käsi Dušš pea#35

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted