Samsung Galaxy Tab 10.1 T580 T585 SM-T580 SM-T585 LCD Puuteekraani Klaas, Digitizer Assamblee

€41.49

Saadavus: On laos

m97645

Kvaliteedi Kontroll

Iga osad testitud spetsiaalsete instrumentide või peamine lauad enne sünnitust, et tagada töö.

Pakkimine

Kõik Tahvelarvuti/ Telefon Varuosad Pakitud antistaatilised kotid, seejärel panna mull kott või väike kast ohutuse tagamiseks transport.

Vara, et tagada tarne promp

Kõik tooted on heas seisukorras

Me jagada ja uuendada teile uusimat teavet tahvelarvuti/mobiiltelefoni osade remont

pakett sh

1 x Puutetundlik Digitizer Lcd Ekraan Assamblee 1 x Kruvikeeraja T5 1 x T6 Kruvikeeraja 1 x Avamise Tööriistad

Kvaliteet ja Garantii

Esiteks, me saime kõik populaarsed telefoni emaplaadi ja kõik seotud testimise seadmed katse-ja veenduge, et nad on hea kvaliteediga, sest me teame, kui sa seda halba, mis saab meie probleem.Pakume garantii-kõik osad müüme.Nii kaua, kui see ei ole kahjustatud või purustatud teie poolt, siis pakume tasuta vahetada.

Pakend

Tavaliselt me pakime toodete antistaatilised kotid, mull kotid, hea kvaliteet karpi.Ja meil on lubadus siin, kui sa saad, see on halb, sest halva pakett, see on 100% meie vastutus, ja me hoolitseme, et.Ja kuna see on osutunud meie reponsibility, saad 100% oma raha tagasi või tasuta asendamine.

Laevandus

Me püüame oma parima, et laeva välja samal päeval makse puhastati enne 2.00 PM (Peking Aeg); muidu me laeva kohta järgmise tööpäeva jooksul.Tellimused nädalavahetuse või puhkuse saadetakse esmaspäeval või järgmisel tööpäeval.

Tagasiside

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Sm T585, Lcd Samsung Tab, Sm T530, Lenovo Tab 4 Asendamine Lcd, Värvi Tahvelarvuti Samsung, Ssd1306 Valge, A10h, Molbert Statiiv, Lcd-ekraan, Samsung Tahvelarvuti.

Kingitused Tööriistad + Liim
Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Sertifitseerimine PUUDUB
Toote Tüüp LCD Combo
QC Testitakse Enne Shipping
Mudeli Number Samsung Tab 10.1 T580 T585
Ühilduva Brändi Samsung
Ekraani Suurus 10.1 Tolline
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Samsung Galaxy Tab 10.1 T580 T585 SM-T580 SM-T585 LCD Puuteekraani Klaas, Digitizer Assamblee

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted