9 Tk / Set geel pliiatsid Nõela kirjatarvete Kawaii pastapliiatsid geel värviline pliiats armas office tarvikud olored koolitarbed

€3.93

Saadavus: On laos

m99030

Kuum Kaup

$4.74 $4.99

$7.97 $12.26

$10.36 $14.8 9 Tk / Set geel pliiatsid Nõela kirjatarvete Kawaii pastapliiatsid geel värviline pliiats armas office tarvikud olored koolitarbed kohta meie toodete Müük Toote Pilt 1cm=, milleks on 0,39 tolli 1 toll =2.54 cm, Sooja Nippi: 1.Palun lubage vähe erineb tõttu manual mõõtmise,eespool mõõtmed on ainult viide. 2.Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võib olla mõningaid väikesi erinevusi värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

Kohta, logistika ning müügijärgne

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte .ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Kui sa näita meile pildil nii 5 tärni , me anname teile 5% ALLAHINDLUST oma järgmise järjekorras.

2. Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside või ei üksikasjalik hinnang .Me garanteerime, et meil on 100% lahendada mingi probleem teie jaoks.

Märksõnad:Pastapliiatsid Metallist Pastapliiats, Cartoon Geeli Pliiats, Purskkaev Tindiga Pliiats, Kawaii, Offic, Sm, Värv Geeli Pliiats, Riie Kawaii, Stationeri, Hp Pliiats.

style8 boligrafo
Kustutatavad Või Mitte No
Kohandada rahvamassi tüdrukud ja poiss
style5 lapices
Kasutamine Office & Kooli Pliiats
Funktsioon Värviline
Tüüp geeli pliiats
Brändi Nimi YOUQIWJ
Kirjutamine Punkti 0,5 mm
Geeli Pliiats on Tint Funktsioon Tavaline
Geeli Pliiats on Tindi Tüüp Geel-Tint
päritolu Hiina Yiwu
värv 9 Tk / Set geel pliiatsid
Materjal geeli pliiats
Mudeli Number SB-801
style7 Kawai lapices
Pakett Individuaalne Pakett
style6 geeli pliiats Kawaii

Kirjutage arvutus!

9 Tk / Set geel pliiatsid Nõela kirjatarvete Kawaii pastapliiatsid geel värviline pliiats armas office tarvikud olored koolitarbed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted