Funssor 1set Anycubic Footon 3D printer dual Z-Telje uuendada Mod kit MGN9H lineaarne rööpad

€38.39

Saadavus: On laos

m107016

Pakend: 2 tk x 6 mm paksuse alumiinium lineaarne blokeerida bracket 2tk x MGN9H aastal 225 pikkus koos carrriage 22pcs x M3x5mm kruvid 8pcs x M3x8mm kruvid Rohkem informatsiooni ja õpetuse:

Me ootame, et edasine pikendamine meeldiv äri seoses.Kui teil on mingeid quetion või on vaja midagi, pls võtke meiega ühendust,me teeme oma parima, et sa rahul.

Tasuta Shipping üle maailma , saada Hiina Postitus Lennupostiga.

Tarneaeg umbes 20 -30 tööpäeva jooksul.Mõnes riigis võivad aeglustada 1-2 nädalat.

Me laev kauba jooksul 2days pärast kustutatud makse.

Tähelepanu:

Kui sa tahad saad toode kiiresti, samuti on võimalik saata see EMS, UPS,DHL jne.Te peate maksma mõned kaubavedu rohkem .Ärge võtke meid kõigepealt, kui sa tahad seda muuta, et EMS,UPS,DHL jne.

Kui te ei ole rahul sinu ost,mingil põhjusel,andke teada.Me viivitamata asendada punkt või anda teile uuesti tagasi,nii lihtne see ongi.Laevandus ja käitlemise kulud ei kuulu tagastamisele.Kauba eest tagasi saatma ja uuesti saata tuleks maksab ostja.Oma kaitse, palun kindlustatud oma paketi.

Kui te tooted on tahes rikke või viivituse, palun ärge avage juhul või ei jäta Negatiivset & Natural tagasisidet, seda ei saa lahendada kõiki probleeme .Aga lihtsalt ütle meile, me teeme oma parima, et lahendada see.

Kui oled oma ostuga rahul, me siiralt loodan, et sa ei jäta meile positiivset Tagasisidet ja neli 5-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud (DSR), mis on oluline kasv meie väike äri.

Võtame maksmise kaudu Moobo.ee AINULT.Kui sul ei ole Moobo.ee konto, palun registreeritud üks ise juures (Moobo.ee).Makse peab olema laekunud 5 päeva jooksul pärast enampakkumiste lõppenud.Palun veenduge, et teil on kavas osta või ei suuda tasuda kõnealuse ajavahemiku jooksul enne pakkumist.Tasuta vaidluse esitada Moobo.ee, et mitte maksta pakkujad.

PALUN ÄRA jäta meid 1, 2, 3 või 4-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud, sest nad on võrdsed negatiivset tagasisidet.Ainult 5-Üksikasjalikud Müüja Reitingud on teretulnud.

Märksõnad:3 Ender, 3d-printer 450mm, 3d 500 Plaat, Mgn12, Anycubic I3-mutter, Plii Kruvi T8, Hiwin Lineaarne, 3 D Küünte Printer, Lineaarne Guid Raudtee, Anycub.

Mudeli Number Anycubic Footon 3D-Printer
Brändi Nimi Funssor
tingimus Uus
Päritolu CN(Päritolu)
Sobivaks Anycubic Footon 3D-Printer
Materjal Alumiinium
Toote Tüüp plii kruvi
MPN Ei Kohaldata

Kirjutage arvutus!

Funssor 1set Anycubic Footon 3D printer dual Z-Telje uuendada Mod kit MGN9H lineaarne rööpad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted