Viska Liin UHMWPE Telkimine, Matkamine Puu Töötavad Arborist 485lb aastal 2mm

€5.38

Saadavus: On laos

m108871

Kirjeldus:

- 485lb / 220kg aastal 2mm!UHMWPE Visata Rida annab ultra-kõrge tugevuse väikseim suurus, kerge, lihtne kaasas kanda.See vastab kõigile teie vajadustele tööd.

- Sile puudutamisel, õlilaik aastal libistades!Ultra Kõrge Moodul Kaal Polüetüleen kiu trahvi punumine jätab väga sileda pinna, et seda oleks lihtne slaidi üle puu.

- Zero fuzzy, kiire juhtivus soojus, ja Hõõrdumine väga minimaalne.Pikkus: 15m / 49ft / 16 meetrit; Purustamine Tugevus: 485lb / 220kg

- Kaua kanda elu!Viska liin on võimalik seista tugev marrastus ja on pikk kasutusiga; Madalaim venitada!Väike venitamine toob kaasa tõhusa toimimise praktikas salvesta töö.

- Vastupidav!See on väga vastupidav vee, niiskuse, enamik kemikaale, UV, hõõrdumist.Kõik need annavad viska liin võimet taluda äärmuslikke tingimusi ja riskipositsioonide ja palju pikendada oma eluiga kuni 2~3 korda kui liini muud kiud.

Kirjeldus:

- Kolm Värvi Põimitud Viska Liin Saadaval

- Materjal: UHMWPE

- Pikkus: 15m / 49ft / 16 meetrit / 590.55 tolli

- Breaking Tugevus: 485lb / 220kg

- Läbimõõt: 2mm / 1/16 tolli

Pakett Sisaldab:

1 Töö Viska Liin

Märkus:

1.Pakume selged pildid, mõõdud, kui võimalik.Palun kontrolli nii palju kui võimalik ja veendu, et toode on üks, mida vajate.

2. Palun lubage 0.5-1 cm erinevuse tõttu käsitsi mõõtmine.(1 toll=2.54 cm)

3. Juhendamine ei kuulu.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Palun mõista, Aitäh!

Märksõnad:Viska Liin, Arborist, Kuulikindel Plaat, Juhend Reel, Arborist, 3f Ul Pack, 12 Arboristic Mootorsae Baar, Dyneema Trossi 32mm, Jope Uhmwpe, 10mm Rant Klaas, Ronida Puu.

Brändi Nimi HILABEE
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Viska Liin UHMWPE Telkimine, Matkamine Puu Töötavad Arborist 485lb aastal 2mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted